Accesorii

#very peri #culoarea anului #bijuterii

Culoarea anului Very Peri in bijuterii

Culoarea anului 2022 se adreseaza persoanelor indraznete, care vor sa isi puna amprenta prin creativitate oriunde merg. Se spune ca accesoriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, mai ales pentru ca reprezentantele sexului frumos profita de acestea pentru a avea o aparitie care nu poate sa fie uitata asa de usor! Imbratiseaza cea mai buna varianta a ta cu ajutorul nuantei Very Peri, care o sa te puna in evidenta oriunde mergi.

 

Very Peri vine dintr-o combinatie reusita formata din albastru, o culoare care transmite incredere si rosu, pentru persoanele indraznete, energice si puternice. Nuanta unica de violet este perfecta pentru aceasta perioada, mai ales pentru ca raspunde la o cerere extrem de intalnita in lumea femeilor iar ametistul poate fi alegerea cand ne dorim o nuanta de violet apropiata de albastru, a carei prezenta stimuleaza "inventivitatea si creativitatea". Cum gasim o culoare care sa se potriveasca atat iarna, cat si primavara?

Impresioneaza pe toata lumea cu ajutorul accesoriilor

Stilul tine de fiecare si amprenta personala este importanta atunci cand vorbim despre o tinuta reusita. De fiecare data cand te pregatesti de o ocazie speciala din viata ta, nu ar trebui sa uiti de accesorii! Acestea te pot scoate din anonimat si iti pot oferi o doza puternica de stralucire. In plus, frumusetea bijuteriilor in culoarea Very Peri este greu de egalat, fiind in ton cu tendintele actuale.

Tanzanitul este perfect pentru acest an, tinand cont de alegerile specialistilor pentru culoarea care o sa defineasca alegerile in 2022. Piatra semipretioasa extrem de rara a fost descoperita in urma cu 50 de ani in Tanzania, chiar la poalele muntelui Kilimanjaro. Tanzanitul ofera o eleganta aparte, asa ca bijuteriile de acest gen sunt perfecte atunci cand iti doresti sa atragi atentia intr-un mod cat mai discret, dar de efect.

Accesoriile fac o rochie sa para ca noua

O femeie devine cu adevarat puternica in momentul in care isi da seama de impactul pe care il au bijuteriile asupra celor din jur. Gandeste-te la faptul ca poti profita de culoarea anului Very Peri, optand pentru bijuterii care prezinta aceasta nuanta atat de cautata de catre iubitorii de moda. Rafinamentul devine o adevarata joaca atunci cand te pui in evidenta prin accesorii potrivite!

In plus, aceste bijuterii se potrivesc cu tot felul de abordari stilistice. Majoritatea femeilor au in dulap o rochie neagra, clasica, care poate sa fie purtata la numeroase evenimente. Nu uita sa adaugi putina stralucire pentru a ramane in pas cu moda! Bijuteriile pot sa transforme o piesa vestimentara si sa o puna in evidenta, astfel ca nimeni nu o sa isi dea seama de faptul ca ai purtat-o si cu alta ocazie.

Cele mai importante momente din viata ta trebuie sa fie sarbatorite

Galeria Accent reprezinta locul in care povestile accesoriilor prind viata prin frumusete, originalitate si rafinament. Orice piesa poate sa se potriveasca cu un moment special din viata ta, mai ales pentru ca luna februarie este una destinata iubirii! Nu lasa ca anul 2022 sa treaca fara a integra culoarea Very Peri in viata ta. Demonstreaza ca esti o adevarata impatimita a modei si joaca-te cu bijuteriile superbe, care o sa ii faca pe toti cei din jur sa intoarca privirea dupa tine!

Very Peri sugereaza inovatia si creativitatea, asa ca poti sa traiesti fiecare zi ca si cum totul este posibil! Tinand cont ca este o culoare versatila, bijuteriile pot sa fie purtate cu tinute elegante, dar si cu piese vestimentare relaxate, care demonstreaza ca purtatoarea stie sa accesorizeze orice fel de haina. Putem discuta despre deux-piece-uri sport, care pot sa fie duse intr-o alta zona cu ajutorul frumoaselor accesorii.

Gandeste-te la o rochie dintr-un material fluid, in nuanta Very Peri. Aceasta poate sa fie pusa in evidenta cu un inel care are aceeasi culoare pentru a transmite delicatete si senzualitate intr-o noapte plina de romantism. Variantele sunt nelimitate atunci cand vine vorba despre alegerea facuta de specialisti pentru 2022! In plus, luna februarie are legatura cu darurile facute celor dragi, asa ca nu ezita sa oferi un astfel de cadou!

 FOTO: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare