Accesorii

#secret obsession #magnifique #absolutely irresistible #jasmin noir #insolance #christina aguilera #inspire #2008 #femei #parfumuri #parfum

Cele mai noi parfumuri pentru femei

Dulci, cu arome fine, pline de mister, senzualitate sau romantism, parfumurile vor fi intotdeauna primele in topul cosmeticelor preferate. Tocmai de aceea, creatorii reinoiesc mereu esentelor si transpun florile in cele mai delicate sau extravagante parfumuri.

Jasmin Noir , Bulgari

Jasmin Noir este ultima noutate de la Bulgari si este destinat persoanelor care cauta ceva mai pretentios, asadar si pretul acestuia este putin mai „piperat” decat al celorlalte parfumuri de la Bulgari.

Este un parfum dulce, avand la baza puternice note de iasomie, urmate de note de citrice si gardenie. Poate fi folosit atat ziua cat si seara, conturand o personalitate misterioasa.

Absolutely Irresistible , Givenchy

In noiembrie, Givanchy va lansa ultimul sau parfum, Absolutely Irresistible , pentru femei irezistibile. Acesta este pozitionat ca fiind un parfum glamour. imaginea acestui parfum este Liv Tyler.

Parfum include note de mandarin, fructe de padure, piper rosu, iasomie egipteana, cedru, patcouli si chihlimbar.

Magnifique, Lancome

In luna august, Magnifique a lansat cel mai recent parfum pentru femei , denumit "You are unique, you are Magnifique". Este un parfum plin de mister si senzualitate, datorita aromei floral-lemnoase cu esente de scortisoara, sofran, trandafir bulgaresc, bergamota indiana si lemn de santal australian. Imaginea acestui parfum este Anne Hathaway (actrita din Printesa indaratnica)), iar pe langa parfum, gama va contine un gel de dus si un lapte de corp.

 

Insolance, Guerlain

Conceput special pentru o femeie fermecatoare, dezinvolta dar eleganta in acelasi timp, Insolance are o mireasma captivanta si senzuala. Parfumul are ca esente de baza pulpa de zmeura, violete si fructe de padure. De asemenea, mai contine arome ca trandafirul, florile de portocal si irisul.

Secret Obsession, Calvin Klein

Calvin Klein a lansat o noua aroma exotica pentru femei - Secret Obsession. Parfumul este promovat de catre Eva Mendes (actrita din To fast to fourious). Parfumul a devenit cunoscut mai ales scandalului provocat de reclama in care a aparut aceasta. secret obsession include note exotice de pruna, iasmin, floare de portocal, vanilie si lemn de santal.


Inspire, Christina Aguilera

Cantareata a declarat ca parfumul Inspire este menit sa te duca cu gandul la Tokyo, la energia, entuziasmul si modul in care intregul oras prinde viata pe timpul noptii. Notele parfumului sunt florale: trandafir, gardenie sau frezie, dar include si note de mango, citrice, mosc sau lemn de santal. Acesta este al doilea parfum al cantaretei si a avut lansarea pe 2 septembrie 2008, in magazinul Macy’s din New York.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului