Accesorii

#piele reptila #piele de reptila #moda #frumusete #stil #pantofi piele reptila #crocodil #sarpe

Pielea de reptila, din nou la moda

Geanta, ceasul, cureaua, pantofii si telefonul mobil din piele de reptila sunt acum accesoriile in tendinte. Pentru garderoba de toamna-iarna din acest an specialistii in moda sunt de parere ca orice femeie moderna ar trebui sa aiba in garderoba cel putin un astfel de accesoriu . Acest lucru se poate vedea si in creatiile marca Christian Dior, Hermes, Calvin Klein, Cavalli sau Gianfranco Ferre.

Pielea de reptila este destul de pretentioasa si nu poate fi purtata la fel ca ce normala. Este bine sa acorzi mare atentie la modul in care iti asortezi tinuta .

Geanta

Geanta din piele de reptila este un accesoriu foarte chic. O poti asorta cu usurinta la o rochie din satin, atunci cand mergi la o petrecere cu tinuta eleganta obligatorie.

 

Cureaua

Cureaua este, desigur, un accesoriu ce poate schimba intreaga tinuta, iar daca ai o talie de invidiat si vrei sa o pui in valoare, alege un model interesant. O poti purta atat la rochie cat si la o camasa alba sau colorata.

 

Ceasul

Cat de pretios este timpul stim cu totii, tocmai de aceea un astfel de ceas valoreaza mult mai mult pentru tine si pentru tinuta ta. Datorita pietrelor pretioase din jurul cadranului, ceasul poate fi purtat in special la ocazii deosebite.

 

Pantofii

O pereche de pantofi cu toc inalt se potriveste de minune cu o rochie de seara, insa ar fi o tinuta mai originala daca acestia ar fi din piele de reptila. Cu o astfel de tinuta, vei fi frumoasa serii: eleganta, moderna si stilata.

Cum le combini intre ele

Daca vrei sa porti o geanta din piele de reptila, iti poti asorta cu o pereche de pantofi insa daca iti doresti sa mai adaugi si o curea sau un ceas din acelasi material, risti sa ai o tinuta incarcata si deloc placuta ochiului.

Ce trebuie sa stii despre ingrijirea pielii de reptila

  • Pielea de reptila are nevoie de o ingrijire speciala: nu trebuie spalata cu apa, iar curatarea se face cu o bucata de panza ori piele de caprioara si un strop din crema ta de corp.
  • Soarele poate sa deterioreze in timp accesoriile din piele de reptila. Asa ca nu le lasa prea mult la lumina intensa.
  • Curata pantofii dupa fiecare purtare deoarece praful si mizeria care se depun pe acestia de-a lungul unei purtari se va intari si pot zgaria pielea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului