Accesorii

# cadouri valentine's day #valentines day #cadouri

Cadouri de Valentine's Day care simbolizeaza dragostea si pretuirea

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si incepe goana dupa acel cadou care sa faca persoana iubita sa se simta rasfatata si apreciata, speciala si pretuita. Si ce simbol mai potrivit al dragostei poti gasi, daca nu o bijuterie fina, delicata, care sa faca o femeie iubita si care iubeste sa straluceasca si mai tare?

Fie ca esti "fan" Valentine's Day, fie ca esti adeptul principiului de a-ti coplesi in fiecare zi perechea cu dovezi de dragoste, ziua de 14 Februarie nu poate sa treaca neobservata; ea este, daca vrei, o incununare a tuturor  momentelor speciale petrecute impreuna, chiar daca relatia este la inceput, chiar daca aveti deja o "istorie" in spate. Chiar daca femeia iubita nu pune pret pe Ziua Indragostitilor, sau tocmai de aceea, fa-i o surpriza frumoasa cu un set de bijuterii din argint cu pietre semipretioase sau cu un inel delicat ca ea si pretios ca dragostea pe care v-o purtati unul altuia.

Bijuterii cu pietre semipretioase care simbolizeaza dragostea

Nu conteaza cati ani aveti sau de cat timp sunteti impreuna! Profitati de ocazie pentru a-i arata persoanei iubite cat de mult o pretuiti si faceti-i cadouri de Valentine's Day ca un semn de respect, de dragoste nemarginita si pentru a-i face o bucurie care ii va ramane mereu in suflet.

Ce pietre semipretioase simbolizeaza dragostea:

  • Ametist - simbol al iubirii neconditionate, altruiste, pure, al angajamentului dintre indragostiti; piatra traditionala a Sfantului Valentin, deoarece se spune ca acesta purta un inel cu ametist pe care era sculptata imaginea lui Cupidon, zeul Dragostei.

  • Acvamarin - piatra cuplurilor casatorite
  • Coral rosu - simbol al iubirii si pasiunii, care nu lipsea de pe bijuteriile oferite odata cu o cerere in casatorie, fiind simbol al unui juramant de fidelitate, incredere si iubire pana la moarte
  • Rubin - talisman al iubirii si al pasiunii

  • Opal - piatra a iubirii, pasiunii, dorintei si erotismului, a seductiei si a emotiilor.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de bijuterii cadou pentru Valentine's Day, potrivita pentru toate gusturile si pentru toate bugetele. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare