Accesorii

# tendinte 2021 #accesorii #stil

Tendinte 2021. Patru accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca anul acesta

Anul 2020 nu ne-a dat ocazia sa ne punem in valoare accesoriile achizitionate. Poate multi chiar au renuntat la cumparaturi, dat fiind faptul ca a fost un an in care s-a stat mai mult in casa. 2021 speram sa fie altfel, odata cu inceperea campaniei de vaccinare anti-Covid, asa ca e bine sa ne pregatim cu simt de raspundere pentru a ne remarca atunci cand iesim in lume.

Accesorii in tendinte pentru un 2021 mai aproape de normalitate

Odata cu revenirea vietii la normal, trebuie sa iesim la job, la cumparaturi sau in oras, asa ca putem recupera timpul pierdut.

1. Masca de protectie neagra, un must-have

Masca de protectie este departe de a disparea din vietile noastre, desi tot mai multi oameni se vaccineaza deja impotriva coronavirusului. Cand vine vorba de protectie, masca textila neagra o poate face de minune.

Aceste masti elegante pot fi asortate oricarei tinute si oricarui context. Nu uita ca trebuie sa iti acopere gura si nasul. Poti cauta o tesatura care sa iti dea voie sa respiri, iar daca iti place sa „condimentezi” putin lucrurile o masca simpla poate fi la randul ei accesorizata.

Designerii s-au adaptat vremurilor si creeaza in permanenta noi modele de masti de protectie, asa ca sigur vei gasi ceva si pe placul tau. Daca nu, ai oricand posibilitatea sa iti creezi propria masca sau sa faci un upgrade uneia pe care o ai deja.

2. Baticurile sunt in continuare la moda

Unul dintre accesoriile care se vor folosi si in 2021 este basmaluta sau baticul. Se va purta fie la gat, fie in par si este un trend inspirat din moda anilor 50-60.

Uita de faptul ca baticurile sunt pentru bunicute si fa-ti de cap cu tot felul de modele matasoase, cu motive florale, culori tipatoare, forme geometrice si, in general, cu tot ce ti se pare interesant. Orice este permis!

3. Gentile galbene, cel mai important accesoriu al anului

Illuminating yellow este una dintre culorile anului 2021, potrivit Pantone. Daca iti place galbenul, te vei bucura cu siguranta ca ai ocazia sa il porti fara restrictii. Daca nu iti place chiar atat de mult, dar vrei sa fii totusi la moda, ia-ti o geanta galbena, pe care o poti asorta foarte bine cu tinute in tonuri gri (cealalta culoare a anului).

Galbenul este, oricum, atemporal si potrivit in orice sezon! Aceasta tendinta este usor de urmat: alege o poseta mica pentru a da viata unei tinute sau cauta o geanta mustar pentru nevoile zilnice.

4. Cizme albe, inalte

Cizmele inalte sunt un accesoriu adorat de multe femei in pas cu moda. Tendinta acestui an este ca ele sa fie de culoare alba. Aceste cizme sunt inspirate din anii 60. Poarta-le cu o fusta sau rochie mini sau cu o pereche de colanti deosebiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare