Accesorii

#accesorii #primavara #cercei #set de bijuterii #concurs #esarfa #martisor #brose #meli melo

Accesorii Meli Melo-Paris pentru o primavara cu STIL

Tendinta principala in materie de stil pe care se pune accent in aceasta primavara este culoarea! Galbenul, rosul, fuchsia, albastrul sau verdele intens vor fi vedetele acestui sezon in materie de bijuterii si vestimentatie. Meli Melo-Paris intampina primavara cu creatii interesante care ofera stralucirea si frumusetea pe care si le doresc femeile.

Lejere si dinamice, accesoriile - Paris sunt in mare voga si te ajuta sa te faci usor remarcata. Cu forme destructurate, inedite sau clasice, insa extrem de feminine, aceste bijuterii sunt o pata de culoare potrivita oricarei tinute intr-o zi frumoasa de primavara.

Martisorul care te face remarcata

Primeste primavara in suflet si in... tinuta, cu accesoriile Meli Melo -Paris! De 1 martie, majoritatea femeilor obisnuiesc sa poarte un mic semn al venirii primaverii, in culorile specifice alb-rosu, denumit simbolic martisor. De-a lungul timpului, acest martisor a suferit transformari: de la diverse obiecte minuscule aducatoare de noroc, legate cu fir de matase rosu si alb, (ghiocel, , trifoi etc) pana la bijuterii in aceleasi nuante (brose, cercei, etc).

Daca ti se par banale clasicele martisoare, Meli-Melo-Paris iti propune o serie de brose din argint, cu forme variate, ale venirii primaverii: fluture, ghiocel, trandafir, trifoi, soare etc. De asemenea, daca vrei ceva mai rafinat poti alege o brosa placata cu aur.
Poti arata minunat daca optezi pentru modelul care te avantajeaza cel mai bine si care iti pune in evidenta trasaturile si vestimentatia.

Cadoul potrivit de 8 martie

Femeile iubesc bijuteriile. Poate pentru ca sunt usor de asortat la diverse haine sau poate pentru ca aduc ceva nou in tinuta, fara sa investesti foarte multi bani. De aceea, un cadou inspirat de Ziua Femeii ar fi o bijuterie sau un accesoriu Meli Melo-Paris. Oferta este extrem de variata, pentru gusturi diverse, mai indraznete sau mai conservatoare.

O pereche de cercei placati cu aur, foarte femini datorita modelului fluture, reprezinta varianta ideala pentru o femeie care adora bijuteriile stralucitoare. Cerceii sunt incrustati cu pietricele de diverse dimensiuni pentru a reflecta sclipirea luminilor si sunt potriviti pentru a completa o tinuta eleganta de seara.

Esarfa este un accesoriu exclusiv feminin care s-a purtat inca din antichitate. Accesorizarea ei confera un aer de mister si eleganta sofisticata oricarei . In prezent, esarfa este considerata un obiect de podoaba, gratie pentru care s-au creat peste 20 de modalitati de purtare a acesteia: stilul londonez, parizian, citadin, aristocratic etc.

Meli Melo-Paris iti pune la dispozitie mai multe modele de esarfe, daca te decizi sa-i oferi iubitei tale un astfel de cadou rafinat.

CONCURS: Castiga un bijuterii de la Meli Melo-Paris

Acasa.ro impreuna cu Meli Melo -Paris te invita sa participi la concursul „Castiga un set de bijuterii Meli Melo -Paris!”. Daca vrei sa arati superb, accesorizata cu cerceii potriviti, nu mai sta pe ganduri si participa la concurs. De asemenea, daca vrei sa-i faci o surpriza iubitei tale de 1 sau 8 Martie, poti castiga unul dintre cele doua seturi de bijuterii Meli Melo - Paris.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 23 - 1 martie 2009. Castigatorii vor fi anuntati, luni 2 martie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

Castigatorii concursului sunt: Raluca Birla si Mirela Vaduva. Felicitari!

Acasa.ro si Meli Melo-Paris multumeste tuturor participantilor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului