Accesorii

#8 martie #ziua femeii #cadou #concurs #parfum #parfumuri #gucci by gucci #femeie #esente #miros #flori #fruct

De Ziua Femeii, parfumuriok.net iti face un cadou

Se spune ca o femeie trebuie sa se parfumeze cu aceeasi discretie, cu acelasi gust si cu aceeasi eleganta cu care se imbraca. Parfumul este un fel de „semnatura olfactiva”  pentru ca poate spune multe despre personalitatea unei femei. Create din retete necunoscute nici pana in ziua de azi, parfumurile au starnit si vor starni intotdeauna senzatii speciale.

 

Pentru ca exista o multime de parfumuri pentru femei, alegerea potrivita se dovedeste de multe ori a fi foarte dificila: Givenchy, Bvlgari, Chanel, Caharel, Ralph Lauren, Christian Dior si lista poate continua. Parfumuriok.net iti ofera posibilitatea de a-ti comanda parfumul original preferat intr-o maniera foarte simpla – prin sistemul online. Iata cateva dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei:

Gucci by Gucci , cocktail de esente exotice

Special creat pentru o femeie moderna, Gucci by Gucci este parfumul care face o legatura intre forta si seductie. Acest parfum lasa o impresie de neuitat imediat dupa ce il mirosi. Se deschide pe un fond surprinzator de patchouli, indulcit cu un cocktail exotic de guava si para. Este un amestec original imbogatit cu o aroma senzuala de floare de tiara, din Tahiti. Datorita esentelor de mosc si miere extrem de feminine, aromele se echilibreaza prin forta puternica a florii de patchouli.

Este un veritabil coktail de esente care inspira energie si buna dispozitie, menit sa le seduca atat pe femeile elegante, cat si pe cele mai sportive.

Chanel N° 5, cel mai vandut parfum din toate timpurile

Din 1921, Chanel N° 5 rezista in continuare pe primul loc in ceea ce priveste vanzarile de parfumuri atat tendintelor din moda, cat si trecerii timpului. S-a format chiar o legenda pornind de la crearea acestui parfum. Coco Chanel a cerut unuia dintre cei mai renumiti parfumieri din Franta - Ernest Beaux – sa-i creeze un parfum nou, inimitabil si inegalabil, bazat pe ingredientele cele mai scumpe. Si a reusit! Cu note florale de iasomie, ylag-ylang, iris, neroli, mosc, santal, vanilie si trandafir, Chanel N°5 este un parfum unic, devenit astazi un mit.

Tresor - Lancome , parfumul feminitatii eterne

Lancome a inventat un parfum care sa puna in valoare feminitatea. Este un produs special pentru momentele pretioase, de aici plecand si denumirea parfumului: tresor = comoara. Notele de baza sunt in general fructate: coaja de piersica si caisa, la care se adauga mireasma de iris si picaturi de santal. Parfumul mai contine esente suave de bergamota, trandafir, mosc, ananas, iasomie si heliotrope. Este un parfum care „vorbeste” despre emotie si fericire si care trebuie purtat ca un elixir al iubirii.

Ange ou Demon – Givenchy, mister si senzualitate

Esti inger sau demon? Este intrebarea pe care o adreseaza femeilor, casa de parfumuri frantuzeasca Givenchy. De aici a pornit conceptul acestui parfum cu note florale (orhidee, ylang-ylang, vanilie) si lemnoase (liliac) creat din lumina si intuneric. Cu o aroma „divina” la inceput, dar „diabolica” pe parcurs dupa ce se impregneaza usor in piele, „Ange ou Demon” este un parfum potrivit unei femei misterioase, dar care isi doreste sa emane senzualitate.

Diorissimo – Dior, prospetimea unei zile de primavara

Luminos ca o zi de primavara, acest buchet floral pune in valoare prospetimea si delicatetea unei femei. Este potrivit unei persoane romantice care isi doreste „sa se teleporteze” intr-o gradina de flori. Parfumul se bazeaza pe note florale dominante precum lacramioarele, crinul si iasomia.

 

CONCURS: „Castiga parfumul Gucci by Gucci oferit de parfumuriok.net

Acasa.ro impreuna cu parfumuriok.net te invita sa participi la concursul „Castiga parfumul Gucci by Gucci oferit de parfumuriok.net!”. Daca vrei sa mirosi superb, nu mai sta pe ganduri si participa la concurs. De asemenea, daca vrei sa-i faci o surpriza iubitei tale de 8 Martie, poti castiga parfumul Gucci by Gucci.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 2-13 martie 2009. Castigatorii vor fi anuntati, vineri 13 martie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorul parfumului Gucci by Gucci este STAN LENUTA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului