Accesorii

#tinute primavaratice #accent bijuterii #bijuterii argint #bijuterii

Accesorii delicate pentru tinute primavaratice

Zilele caldute si parfumate de primavara au venit, in sfarsit, si odata cu ele ne putem gandi la tinute mai proaspete si mai usoare, dupa atatea luni petrecute sub haine groase si grele. Pentru acea nota de finete de care ai nevoie intr-o zi inmiresmata de primavara, pe care sa o savurezi din plin, Institutul Pantone a introdus pe lista culorilor la moda nuanta Buttercream. Aceasta culoare calda este mai mult decat un alb murdar; este o alternativa eleganta pentru acele zile a in care vrei sa dai o tusa delicata tinutei alese, fie prin piese vestimentare, fie prin accesorii.

Bijuterii in tendite pentru a te simti proaspata ca o zi de primavara

Culorile deschise pot fi greu de purtat la serviciu si chiar si la o plimbare prin parc. Acestea se murdaresc rapid daca te atingi de obiecte sau daca te asezi pe o banca pentru a admira in liniste spectacolul primavaratec al naturii. Dar pentru asta s-au inventat accesoriile!

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021, iar nuanta Buttercream o regasesti in mai multe pietre deosebite.

Sideful este un dar al marii pentru orice femeie si innobileaza orice tinuta, fie ca mergi la birou, la un eveniment sau la o plimbare intr-o zi insorita de primavara. Poarta bijuterii din argint cu sidef pentru a prelua din calitatile sale - relaxare, adaptabilitate, sensibilitate, liniste si puritate - dar si pentru a atrage norc si prosperitate: in plus, energia sa este una benefica si pentru sanatate, regland tensiunea arteriala si sporind capacitatea de vindecare a corpului.

Opalul este si el o alternativa minuntata, fiind una dintre cele mai frumoase pietre semipretioase; fiecare opal este unic, neexistand doua pietre identice, si are proprietati de vindecare a sufletelor ratacite, oferind stabilitate emotionala, calm, dar si pasiune si dorinta. Bijuteriile cu opal sunt nu doar superbe, ci au si proprietati magice; despre aceasta piatra se spune ca paleste in fata dusmanilor si ca isi intensifica nuantele in preajma prietenilor adevarati.

Piatra lunii poate avea mai multe culori, insa variantele ei alb laptoase sunt cel mai des intalnite si usor de recunoscut. In Roma Antica se spunea ca aceasta piatra a fost facuta chiar din lumina lunii capturata si ca avea puterea de a face oamenii sa se indragosteasca, credinta intalnita si in alte culturi. Cert este ca aspectul acestei pietre este pur si simplu irezistibil, iar daca porti bijuterii cu piatra lunii te vei simti ca si cum porti asupra ta o adevarata comoara.

Fa-ti un cadou deosebit in aceasta primavara sau alege o bijuterie in tendinte pentru o persoana draga pe care o aniversezi sau care pur si simplu merita o atentie. De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Sursa foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare