Accesorii

#palarie #accesorii #bentita #sezon estival #esarfa # accesorii par #palarie paie

4 accesorii trendy pentru par, potrivite sezonului estival

Razele puternice ale soarelui din timpul verii pot provoca nu doar iritatii ale pielii, ci si degradarea parului. Esarfele, bentitele si palariile sunt doar cateva dintre acceesoriile care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei in aceasta vara calduroasa. Iata cateva dintre cele mai frumoase si utile accesorii pentru par, pe care le poti asorta tinutei vestimentare in acest sezon estival!


1. Bandana colorata

Pentru a te proteja de razele soarelui, in aceasta vara poti folosi bandane colorate. Acestea au dubla functionalitate. In primul rand, parul va fi protejat si nu se va degrada din cauza razelor ultraviolete si, in al doilea rand, bandana te va impiedica sa te joci cu parul in mod frecvent, astfel ca firul de par nu se va mai ingrasa atat de repede.




2. Palarie de paie

Clasica palarie, purtata pe timpuri de doamnele din inalta societate, a revenit in moda de strada. Asadar, este sic sa porti palarii in aceasta vara. Poti alege palarii din paie cat mai colorate pe care sa le asortezi la diferitele tinute vestimentare lejere pe care le porti. Fie ca optezi pentru palarii cu boruri largi, fie ca alegi palarii barbatesti, important este ca parul tau va fi protejat si, in plus, vei fi eleganta si sofisticata.



3. Esarfa cu imprimeuri

O tinuta fara accesorii este insipida si lipsita de personalitate, insa cand adaugi putina culoare, intregul outfit capata o noua identitate. Esarfele purtate pe cap au acest efect asupra tinutei vestimentare. Astfel, poti purta esarfa pe post de bentita, in stilul anilor '50, daca esti mai indrazneata o poti prinde ca pe un turban, mai ales atunci cand mergi la plaja, sau o poti purta in stil pirat, astfel vei reusi sa ai un look gipsy, proaspat de vara.


 


4. Bentite colorate

Benitele sunt accesorii must have in garderoba unei femei, iar vara este cel mai bun moment pentru a le purta. Colorate si lejere, bentitele iti vor sustine parul, ajutandu-te sa-ti creezi un look interesant, dar iti vor inveseli si tinuta, personalizand-o. Asadar, cu ajutorul unei bentite poti trece de la stilul boem, la cel clasic si de la elegant, la cel casual.



Sursa foto: psbeautyblog.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare