Vedete internationale

#concert pink #pink #fan #scena #concert

Moment socant la concertul lui Pink. Ce i-a aruncat un fan pe scena

 

In timpul unui concert sustinut in cadrul festivalului British Summer Time, la BST Hyde Park din Londra, Pink a trait un moment neasteptat pe care cu siguranta nu-l va uita prea curand. Un fan a aruncat o punga transparenta pe scena, iar cand artista a vazut continutul acesteia, a fost socata.

Potrivit Page Six, punga continea cenusa mamei fanului respectiv. „Asta e mama ta?”, a intrebat Pink, in timp ce a ridicat punga de plastic. Momentul a fost inregistrat de mai multi spectatori si distribuit ulterior pe retelele de socializare. Cu un amestec de soc si confuzie, Pink a pus punga langa o boxa de pe marginea scenei si a continuat sa cante. Incidentul bizar a avut loc in timp ce interpreta hitul sau "Just Like A Pill".

Pink este o artista extrem de populara si apreciata in intreaga lume, biletele pentru concertele ei fiind foarte cautate. Ea se remarca nu doar prin vocea ei unica, ci si prin coregrafiile si acrobatiile spectaculoase din timpul spectacolelor sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare