Vedete internationale

#cine este zeus #barbat viral pe tiktok #barbat viral #tiktok #zeus

Cine este Zeus, barbatul viral pe TikTok, urmarit de peste un milion de oameni

Cu peste un milion de urmaritori online, Zeus este un influencer popular. Insa, putini cunosc numele sau real - Ilian Tobianah - si originea sa din Franta. Pe langa activitatea de influencer si model, Zeus a urmat studii superioare si este, de asemenea, avocat specializat in probleme imobiliare. Prin videoclipurile sale de pe TikTok, el doreste sa prezinte un stil de viata luxos si fara probleme financiare. Aceasta contribuie la atitudinea "superioara" pe care o afiseaza, castigand respectul celor care il urmaresc.

 

Indiferent unde se afla, Zeus impresioneaza multimile prin faptul ca isi parcheaza masina de lux pe oriunde gaseste loc, ceea ce atrage oamenii in jurul sau, tratandu-l ca pe o celebritate de la Hollywood. Popularitatea sa a crescut si mai mult odata cu faptul ca a fost ales ca model in campanii de publicitate pentru Messika Jewelry, o companie de bijuterii prestigioasa din Franta.

 

Atitudinea impunatoare a lui Zeus si barba sa cenusie, care ne aminteste de un zeu grec, au contribuit semnificativ la atragerea atentiei publicului. Zeus se bucura de un mare succes pe retelele de socializare, in special pe TikTok, unde primeste numeroase aprecieri si comentarii din partea internautilor.

Cu toate ca este o personalitate "misterioasa", Zeus a reusit sa adune peste un milion de urmaritori interesati de postarile sale de pe TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare