Vedete internationale

#kin kardashian #divort #kayne west

Kim Kardashian, oficial singura! Vedeta a divortat de Kanye West

Multi au fost socati in momentul in care s-a aflat ca frumoasa Kim Kardashian isi doreste sa ii spuna adio partenerului sau, Kanye West. Vedeta internationala s-a decis sa inceapa un nou capitol din viata ei. Aceasta a marcat o noua reusita in fata cantaretului, iar oficial este o femeie singura.

 

Multe au fost spuse despre Kim Kardashian si Kanye West. In timp ce vedeta a preferat sa fie discreta si sa se ocupe de micutii sai, cantaretul a luat internetul cu asalt prin diferite replici controversate. Ba si-a dorit-o inapoi pe fosta partenera, ba a condamnat alegerile ei. Totusi, acum nu mai este cale de intors!

Un judecator din Los Angeles a admis cererea pe care Kim Kardashian a facut-o cu privire la a fi declarata necasatorita din punct de vedere legal imediat. Atunci cand vine vorba despre avere si custodia copiilor, totul o sa fie solutionat mai tarziu. Cu toate acestea, ea poate sa fie declarata oficial o femeie singura.

De asemenea, Kanye West nu a aparut la proces nici personal, nici prin video. Judecatorul care s-a ocupat de divortul celor doi a dat curs cererii facute de vedeta pentru a renunta la numele de familie al fostului partener, West.

Motiunea cantaretului facuta pentru ca fosta sotie sa fie impiedicata sa transfere active din trusturile facute in timpul casniciei a fost respinsa. Cat despre familia celor doi, Kim Kardashian a mentionat ca face tot ce poate pentru ca micutii sai sa fie feriti de scandalul iscat in media, potrivit Elle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare