Vedete internationale

#fuga #razboi #sean penn #documentar

Sean Penn a reusit sa fuga din calea razboiului. Actorul se afla in Ucraina pentru a face un documentar despre razboi

Actorul Sean Penn a reusit sa fuga din calea razboiului. Acesta a fost nevoit insa sa-si abandoneze masina si sa mearga pe jos kilometri intregi pana la granita cu Polonia.

 

Sean Penn, in varsta de 61 de ani, se afla in Ucraina unde filma un documentar despre razboi. Acesta a reusit sa treaca granita luni seara.

Actorul a descris intr-o postare pe Twitter ca a fost nevoit sa-si abandoneze masina si sa mearga pe jos pana la granita. Acesta a mai precizat ca de-a lungul drumului parcurs, se aflau o multime de masini care asteptat sa treaca granita. Cozile se intindeau pe cativa kilometri. In acestea erau, predominant, femei si copii. Singurul bun pe care il mai aveau acestia era chiar masina in care se aflau. In rest, au lasat totul acasa, deoarece nu au avut timp nici macar sa-si ia cateva bagaje cu cele necesare.

"Eu si doi colegi am mers kilometri pana la granita cu Polonia dupa ce ne-am abandonat masina pe marginea drumului.

Aproape toate masinile din aceasta fotografie transporta doar femei si copii, majoritatea fara niciun semn de bagaje, iar masina este singurul lor bun de valoare", a scris Sean Penn pe Twitter.

Sean Penn lucreaza la un documentar despre razboiul din Ucraina. Actorul si regizorul si-a riscat viata venturandu-se pe strazile Ucrainei pentru a prezenta lumii imagini reale de la fata locului.

 

Myself & two colleagues walked miles to the Polish border after abandoning our car on the side of the road. Almost all the cars in this photo carry women & children only, most without any sign of luggage, and a car their only possession of value. pic.twitter.com/XSwCDgYVSH

— Sean Penn (@SeanPenn) February 28, 2022

 

FOTO:twitter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului