Vedete din Romania

#vica blochina #oana roman #atac

Vica Blochina o face praf pe Oana Roman. "Duci lumea in eroare pentru 500 de euro. Mars"

 

Vica Blochina si Oana Roman sunt la cutite! Totul a inceput dupa ce Vica Blochina a spus faptul ca Oana Roman exagereaza in editarea fotografiilor, inducand oamenii in eroare in timp ce face reclama unui ceai de slabit.

In continuare, Vica Blochina sustine acum ca Oana este nu doar adepta excesiva a editarii, ci si o mincinoasa care incearca sa insele lumea pentru suma de 500 de euro.

Vica Blochina si Oana Roman au fost candva prietene apropiate, mergand si in vacante impreuna. Cu toate acestea, pare ca relatia lor s-a racit, iar fiica lui Petre Roman a devenit subiectul de discutie al Vicai.

Dupa ce Oana a promovat pe retelele sociale un ceai de slabit, Vica i-a reprosat ca incearca sa insele oamenii.

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz sa cred ca OANA prelucreaza aceste poze. Ma intreb daca chiar a vazut aceste postari ... E mai slaba ca Raluca Badulescu. Cine naiba mai crede vreodata in acest PRODUS ... Cei care faceti asemenea trucaje ... Asta se numeste ESCROCHERIE, duceti populatia in EROARE ... pacaliti ca sa vindeti”, a scris Vica Blochina pe InstaStory.

Oana Roman i-a raspuns, insa Vica Blochina nu a renuntat si a continuat sa o atace. De aceasta data, a calificat-o pe Oana drept mincinoasa, afirmand ca Oana inseala oamenii pentru 500 de euro si ca de fapt nici nu consuma ceai in general, deoarece nu ii place.

„Poza asta e facuta aseara, am pus si un video. Asta e forma mea azi. Punct. Si da, ceaiul m-a ajutat foarte mult in acest proces de slabire de 2 ani incoace”, a fost raspunsul Oanei Roman.

Vica Blochina nu s-a putut abtine si a continuat atacul, de data aceasta folosind cuvinte mai grele. „S-a enervat Oana. Nu te supara, dar tu cu acest ceai ai slabit in 5 zile mai mult ca mine cu operatie bariatrica ... Asta da produs minune. Esti cea mai mincinoasa fiinta din Univers. Escroaca nenorocita, de duci lumea in eroare pentru 500 de euro. Mars. Tu nici macar nu bei ceai, ca nu iti place”, a mai spus Vica Blochina, tot pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare