Vedete din Romania

#catalin dobrescu #Oana Radu #despartire

Oana Radu spune adevarul! De ce s-a despartit de Catalin Dobrescu: "M-a daramat"

Oana Radu a vorbit deschis despre despartirea de sotul ei, antrenorul de fitness Catalin Dobrescu, care a avut loc recent, la trei ani de la cununia civila.

 

Anuntul despartirii a fost facut printr-un story pe contul sau de Instagram, dar recent artista a oferit mai multe detalii despre despartirea de sotul ei in cadrul podcastului "Vorba lu Jorge".

Oana Radu a dezvaluit ca traverseaza una dintre cele mai dificile perioade ale vietii sale dupa separarea de sotul sau, evidentiind aspecte sensibile ale experientei sale.

„Sunt in cea mai grea perioada a vietii mele! Cea mai grea de pana acum! Eu si sotul meu ne-am separat! Nu o sa zic foarte multe despre asta ca nu am vorbit nicaieri momentan. Eu si sotul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil si nu vreau sa incepem asa plangand direct.

Sunt intr-o perioada foarte - foarte grea a vietii mele, as putea sa spun cea mai grea a vietii mele de pana acum desi am avut multe chestii grele in viata. Treaba asta m-a cam daramat. Cel mai tare m-a daramat faptul ca relatia noastra nu s-a destramat dintr-un motiv anume, n-a existat niciun motiv. Pur si simplu noi suntem atat de la fel incat ne respingem.

Asta e tot ce pot sa spun. Semanam foarte tare si chestia asta cred ca ne-a facut rau si faptul ca am si stat si foarte mult timp impreuna pentru ca noi ne-am petrecut practic din prima zi, toata viata impreuna. N-am stat nicio zi separati. Si cumva cand ai aceeasi persoana si la munca si acasa, asta dauneaza relatiei”, a pus Oana Radu in podcastul lui Jorge.

Oana Radu s-a ingrasat dupa despartirea de Catalin Dobrescu

Despartirea de Catalin Dobrescu a afectat-o si fizic pe Oana Radu, artista declarand ca s-a ingrasat putin din cauza perioadei stresante prin care trece acum. „M-am ingrasat cateva kilograme, putin mai multe.. pentru ca emotional nu sunt cel mai bine din viata mea si avem refulare in mancare. Grasutele mele stiu despre ce este vorba", a marturisit Oana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului