Vedete din Romania

#revenire televiziune #adela popescu #televiziune

Adela Popescu revine in televiziune. Cu ce post TV este vedeta in discutii

 

Dupa o perioada considerabila in care a lipsit de pe micile ecrane, Adela Popescu revine la Pro TV, dupa ce a avut discutii cu conducerea postului.

Dupa ce a renuntat o perioada la televiziune pentru a se concentra pe viata de familie, iata ca o vom vedea din nou pe Adela Popescu la TV, in noi proiecte.

Cu toate ca televiziunea nu i-a permis sa aiba timp pentru familie asa cum ar fi vrut, faptul ca a avut contracte cu Pro TV in ultimii ani, prezentand emisiuni precum „Vorbeste lumea” si „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, a convins-o pe Adela Popescu sa revina postul de televiziune. Vedeta a avut deja discutii cu conducerea din Pache Protopopescu si se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor.

„In principiu da, tot la PRO TV (n.r. se intoarce). Am discutat si pentru niste seriale, dar cred ca divertisment va ramane. Eu stiu foarte bine (n.r. implica multe ore de filmare). Daca imi spui acum: «Uite, o sa facem un program foarte clar!» Ok, nu-mi spune ca stiu.

Serialul inseamna o echipa de multi oameni si tu nu poti sa-ti impui programul, ca nu e drept. Trebuie sa fii la dispozitia oamenilor, adica de cand ai inceput si pana s-a sfarsit proiectul trebuie sa fii disponibil oricand si inca nu pot sa fac asta”, a declarat Adela Popescu, potrivit playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului