Vedete din Romania

#Fierti pe insula #Florin Ristei #speak

Veste trista pentru fanii Fierti pe insula. Antena 1 le-a interzis lui Speak si lui Florin Ristei sa mai filmeze podcastul

Speak a facut publica interdictia primita de la Antena 1, care nu ii mai permite sa continue inregistrarea podcastului de succes „Fierti pe insula”, in colaborare cu Florin Ristei.

 

Cei doi artisti obisnuiau sa discute si sa comenteze fiecare episod al emisiunii „Insula iubirii” in cadrul acestui podcast, care s-a bucurat de un real succes. Cu toate acestea, Antena 1 a luat decizia de a le interzice inregistrarile ulterioare pentru platforma YouTube.

„Cu parere de rau va anunt ca nu vom mai continua seria de podcasturi Fierti. Am filmat doua episoade despre America Express, urma sa fim Fierti pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Desi la FIERTI PE INSULA s-a muncit foarte mult si s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am facut-o doar pentru ca ne-a placut foarte mult proiectul.

Consideram ca am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte multi oameni ne-au scris ca se uita la emisiune datorita podcastului si ne-am dorit sa continuam aceasta serie doar cu proiecte in care noi credem si care ne plac foarte mult. Chiar ne pare rau. Iubim televiziunea si ne dorim sa o aducem cat mai mult in spatiul online pentru noua generatie. Televiziunea trebuie sa invete sa imbratiseze online-ul si sa-l tina cat mai aproape, nu doar prin postari standard ale angajatilor”, a declarat Speak, potrivit playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare