Vedete din Romania

#georfe tal #probleme cuplu #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi si George Tal nu mai dorm impreuna. Care este motivul: "Eu sunt nemultumita"

Dupa 18 ani de relatie, Daniela Györfi si George Tal au ales sa nu mai imparta acelasi pat. In cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, artista a dezvaluit motivele din spatele acestei decizii si factorii care contribuie la conflictele din relatia lor.

Daniela a explicat ca separarea lor din acelasi dormitor este o modalitate de a evita confruntarile. De asemenea, vedeta a adaugat cu umor faptul ca George Tal sforaie si acest lucru ii afecteaza odihna.

 Neintelegerile dintre cei doi au radacini in domeniul profesional, iar Daniela a recunoscut ca este adesea nemultumita si ca se considera o persoana perfectionista.

„Noi avem camere separate, nu dormim amandoi (…) Nu ne tine cearta cateva zile, noi glumim. Secretul relatiei noastre este ca facem haz si necaz. Intr-adevar, eu sunt cea care sunt ca o maimutica. El, pana la urma, rade, dar si el daca greseste, isi cere scuze si eu daca gresesc, imi cer scuze. Ne luam de la profesional, in privat mai rar. Eu sunt perfectionista, eu sunt nemultumita. Noi nu trebuie sa ne culcam niciodata certati si cand, indiferent cine ce face, vine la mine in camera si imi spune „Noapte buna” (…) Dormim impreuna mai mult decat separati”, a spus Daniela Györfi, pentru sursa mentionata mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare