Vedete din Romania

#anamaria prodan #casatoriti #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan si Laurentiu inca sunt casatoriti, desi s-au despartit acum doi ani. Ce spune impresara: "El si amanta vor sa stoarca niste bani"

 

Dupa o despartire care a avut loc cu doi ani in urma, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf inca raman legal casatoriti, desi relatia lor nu mai are nicio sansa.

 Impresara il acuza pe antrenor de faptul ca ar solicita bani de la ea si refuza sa puna capat formal casatoriei lor prin divort. Se pare ca, cu toate solicitarile repetate ale Anei Maria Prodan pentru a incheia casatoria la notar, antrenorul ramane reticent la ideea de a pune punct oficial relatiei lor.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai stiu numarul. El si amanta vor sa stoarca niste bani de la mine! Spun amanta pentru ca nu sunt casatoriti, iar divortul nu s-a pronuntat! El e inca insurat, da?! Ati vazut voi pe undeva ca s-a pronuntat divortul?! De ce nu renunta el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu exista asa ceva! Sunt doi ani de cand ne rugam si eu si avocatii mei de el, la doua zile, sa inchida tot si sa-si vada de viata lui! Sa mergem la notar sa incheiem, asta ii cerem noi toti, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, in podcastul “Tare e tot”.

Laurentiu Reghecampf este implicat in momentul de fata intr-o relatie cu Corina Caciuc, cea alaturi de care are deja un copil, un baietel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare