Vedete din Romania

#vasilica cercetasu #hartuire sexuala #hartuire #acuzatii

Vasilica Cetarasu, acuzat de hartuire sexuala. Ce spune artistul

Vasilica Ceterasu se confrunta cu un scandal de proportii, dupa ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuala si fizica, lucruri care, potrivit femeii, s-au petrecut recent intr-un autoturism.

 

Femeia, in varsta de 42 de ani, originara din Baia Mare, a depus o plangere la politie, iar biroul de presa al IPJ Maramures a confirmat informatiile. Potrivit sursei, presupusa victima a mers atat la spital, cat si la politie pentru a depune plangereaimpotriva celebrului cantaret de muzica populara.

Evenimentul ar fi avut loc in noaptea de vineri spre sambata, 24 spre 25 noiembrie, intr-un autoturism, in urma unei petreceri desfasurate intr-un club din Baia Mare.

Reactia lui Vasilica Ceterasu dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala

Contactat de jurnalisti, artistul a respins acuzatiile care i-au fost aduse. „Nu, nu, e prima oara cand aud asa ceva. Doamne fereste! Habar nu am. Daca o sa fiu citat, sigur o sa merg. Nu am avut niciun incident. Sunt camere acolo. Doamne fereste… Am sotie, copii”, a spus acesta, potrivit protv.ro.

Vasilica Ceterasu este casatorit cu Amalia, cantareata de muzica populara si ea, si au impreuna trei copii: pe Selena Maria, fiica cea mare, si doi baieti gemeni pe nume Thiago Ioan si Kevin Vasile care au venit pe lume anul acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare