Vedete din Romania

#fiica rona hartner #tata rita hartner #rita hartner

Cine este tatal Ritei Hartner, fiica Ronei Hartner. Barbatul a fost primul sot al artistei

Chiar daca a fost frumoasa, talentata si cunoscuta in industrie inca de tanara, Rona Hartner nu prea a avut noroc in dragoste. Artista a trecut prin doua divorturi, iar din prima casatorie a rezultat o fiica, Rita, care acum are 15 ani.

 

Rona Hartner a fost diagnosticata in 2019 cu cancer la colon si ficat. Desi a invins boala dupa un tratament intensiv, in 2023, aceasta a recidivat, iar pe 23 noiembrie a incetat din viata, la varsta de 50 de ani.

Pentru ca nu vorbea foarte mult despre viata ei personala, putini stiau ca artista a fost casatorita prima data cu Rocco Sedano, cu care a avut o relatie de dragoste frumoasa. Din aceasta casatorie a rezultat o fiica, Rita Sumalya, nascuta in 2008.

Relatia lor a inceput in Franta in 2007, dar din pacate, in 2009, cuplul a decis sa divorteze. Motivele separarii au inclus gelozia si reticenta fostului sot de a se casatori religios, conform declaratiilor Ronei Hartner. De asemenea, o influenta negativa in casnicia lor a avut-o mama lui Rocco Sedano, care, potrivit spuselor regretatei artiste, incuraja comportamentele distructive ale fiului sau.

Aceasta a pastrat o relatie de prietenie cu Rocco Sedano in beneficiul fiicei lor, Rita. Moartea artistei la 23 noiembrie 2023 a adus la iveala detalii dureroase ale vietii sale personale, lasand o amprenta trista asupra lumii artistice romanesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare