Vedete din Romania

#vali vijelie #investitii #bani

Vali Vijelie a dezvaluit in ce si-a investit toti banii: „Orice cal ajunge gloaba”

Considerat unul dintre cei mai talentati si cunoscuti manelist, Vali Vijelie a aparut destul de des in ultima perioada in emisiunile TV.

Invitat recent in emisiunea „In Oglinda”, celebrul cantaret a dezvaluit ca banii pe care i-a castigat din muzica i-a investit in imobiliare, iar acest lucru l-a facut datorita tatalui sau, care l-a invatat ce sa faca mereu cu banii.

„Tata tot timpul ma invata sa am grija ce fac cu banii mei. Mi-a spus sa-mi fac placerile, dar sa ma pregatesc si pentru viitor. Imi amintesc ca dupa Revolutie a vazut ca era Legea Ilicitului si m-am dus si mi-am luat masina. El se uita la mine, vedea ca eu castig multi bani si mi-a spus sa pun mana sa fac ce-mi spune el: «La parter, cineva vinde o garsoniera! Vezi ca la etaj cineva vinde». Nu am inteles atunci de ce ma punea sa cumpar case. Noi aveam un apartament cu trei camere. Am cumparat si casa si de fiecare data ma gandesc la ceea ce-mi spunea el atunci.

Da, ii investesc in imobiliare, pentru ca el mi-a spus asa: «Ai grija, ca orice cal ajunge gloaba. Daca nu-ti faci sa-ti vina cativa lei, o sa ajungi sa traiesti din amintiri. Nu trebuie sa ajungi la mila nimanui. Poate o sa ai putere sa canti, dar nu stii ce-ti ofera viata si tu din ceea ce castigi invata».

Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam sa fiu mai departe. Dumnezeu stie cand sa ti le dea si atunci cand trebuie. Am destule incat sa-mi permit la ora actuala tot ce vreau”, a spus Vali Vijelie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare