Vedete din Romania

#monica tatoiu #revelion

Monica Tatoiu si-a spus secretul: Ce face in fiecare an de Revelion

Sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi, iar toata lumea incepe deja sa se gandeasca nu doar unde isi petrece sarbatorile de iarna, dar si ce cadouri sa cumpere si cum sa se imbrace in noaptea dintre ani.

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mediatizate femei din Romania, Monica Tatoiu, a vorbit despre modul in care isi petrece ea Revelionul si ce superstitii are, afirmand nu doar o data ca an de an face acelasi lucru.

Jurnalistii de la Romania TV si-au adus aminte de vorbele Monicai Tatoiu si au realizat un material in care aceasta spune cand incepe pregatirile pentru Revelion si ce face ea exact.

„Eu la ora 19.00 ma imbrac frumos, imi pun in lenjeria intima, care este rosie, un card de credit, dolari si euro. Daca ne vezi cand ne dezbracam seara, cand venim... Facem o baie si mergem sa mancam bine, frantuzeste, dupa care ne culcam. Pe mine niciodata nu m-a prins Anul Nou sa-l inchid”, a spus Monica Tatoiu in trecut in podcastul „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare