Vedete din Romania

#meci elvetia romania #imn #andra #bani

Andra a spus suma: Cati bani a primit sa cante imnul Romaniei inaintea meciului cu Elvetia

Romania a reusit, dupa o pauza de opt ani, sa se califice din nou la un Campionat European de fotbal, elevii lui Edi Iordanescu terminand pe primul loc grupa din care au mai facut parte, printre altele, Elvetia si Israel.

Ultimul meci din grupa a fost jucat de Romania la Bucuresti, pe Arena Nationala, iar chiar inainte de startul partidei, imnul national a fost interpretat de Andra.

Chiar daca parerile de pe internet au fost impartite, unii fani afirmand ca interpretarea artisei a lasat de dorit, in timp ce altii au laudat-o, cele mai multe mesaje pentru Andra au fost de felicitare.

Dupa ce a intonat „Desteapta-te, romane!”, Andra a fost intrebata de catre fani cati bani a primit de la Federatia Romana de Fotbal pentru a canta imnul direct de pe gazon, iar raspunsul ei a fost unul cel putin ciudat.

Dupa cum a afirmat public, Andra nu a primit nicio suma de bani pentru a intona imnul national inaintea meciului Romania - Elvetia, astfel ca ea a facut acest lucru pe gratis.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranta, de a ne face sa visam cu totii acelasi vis. Sunt foarte fericita pentru ca tricolorii au reusit sa se califice la Campionatul European, au facut fericiti milioane de romani pasionati de fotbal! Si sunt foarte bucuroasa ca voi fi alaturi de ei si de o tara intreaga la meciul cu Elvetia, cand impreuna vom canta imnul Romaniei”, afirma Andra inainte de meci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare