Vedete din Romania

#dorinta neimplinita #ultima dorinta #rona hartner #dorinta

Ultima dorinta a Ronei Hartner a ramas neimplinita. Ce spunea artista ca si-ar dori, chiar cand era pe patul de spital

Pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, Rona Hartner, iubita pentru talentul sau scenic si spiritul sau rebel, a parasit aceasta lume, lasand in urma o tristete adanca. Inainte cu doar cateva luni de a muri, Rona si-a exprimat ultima dorinta pe patul de spital, o dorinta care, din nefericire, nu a putut fi indeplinita inainte de a-si lua adio de la viata.

 

Anuntul cutremurator al decesului Ronei Hartner a fost facut de catre sora sa, Rinda, care cu o zi inainte dezvaluise ca Rona traieste ultimele clipe.

Chiar daca a invins cancerul de colon cu multi ani in urma, vara aceasta a adus o veste cumplita: o alta forma a acestei boli a reaparut.

Diagnosticata cu cancer pulmonar in stadiul patru si cu metastaze, Rona a luptat din rasputeri. Cu aproximativ o luna in urma, anunta cu bucurie ca a invins boala printr-un tratament intensiv. Cu toate acestea, ieri, actrita talentata si-a luat ramas bun de la aceasta lume, parasindu-ne cu o dorinta neimplinita in inima.

Ultima ei dorinta a fost sa scrie o carte despre viata sa, dar, din pacate, resursele materiale i-au lipsit. Inca din luna august, pe patul de spital, Rona Hartner a dezvaluit aceasta neimplinire a visului sau.

„In momentul de fata, nu am surse de venit, pentru ca concerte au fost anulate, dar incerc sa ma descurc cum pot. Poate o sa discut cu o editura pentru a scrie cartea vietii mele, pentru a povesti povestile care sunt dorite de multi sa fie ascultate, pentru ca urmatoarele 4-5 luni nu pot urca pe scena”, declara Rona Hartner in urma cu ceva timp pentru Ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare