Vedete din Romania

#ocupatie rita #fiica ronei hartner #rita

Cu ce se ocupa Rita, fiica Ronei Hartner, la doar 15 ani. Cum o lauda regretata artista: “Are o pasiune foarte mare”

 

Rona Hartner, s-a stins din viata pe 23 noiembrie, lasand in urma nu doar o mostenire artistica, ci si o fiica, Rita Hartner, de numai 15 ani, cu un viitor promitator. Rita a fost retrasa de la scoala de catre mama sa, iar acum, la o varsta frageda, se dedica unei pasiuni care a unit-o si mai mult cu regretata sa mama.

Indragita de intreaga tara, Rona Hartner a fost o mama mandra, iar familia sa trece acum prin momente dificile. Cu toate acestea, Rita Hartner a aratat o forta si un curaj remarcabile in fata vestea ca mama sa suferea de cancer. Ea a ales sa o sustina neconditionat pe Rona in lupta impotriva bolii.

Rona a vorbit adesea despre fiica sa, exprimandu-si mandria pentru ea si pentru pasiunea descoperita inca de la o varsta frageda. Rita Hartner, la doar 15 ani, a absolvit cu succes un curs de machiaj profesional, iar una dintre persoanele alaturi de care si-a dezvoltat aceasta pasiune a fost chiar mama ei.

Cu o relatie perfecta, cele doua au avut momente de complicitate, iar Rona si-a crescut fiica admirabil, chiar si in fata greutatilor vietii. Dupa absolvirea cursului de machiaj profesional, Rona a anuntat cu bucurie aceasta realizare pe pagina sa de Facebook, exprimandu-si mandria pentru fiica sa.

Decizia surprinzatoare a artistei de a-si retrage fiica de la scoala a fost luata pentru a-i oferi acesteia suficient timp pentru pasiunile sale. Rona a dezvaluit ca Rita isi doreste sa urmeze un curs de hair stylist, iar pentru a-i facilita aceasta oportunitate, mama si fiica au hotarat sa continue studiile acasa, inclusiv sustinerea Bacalaureatului. Este o decizie neobisnuita, dar care reflecta determinarea Ronei de a-i oferi fiicei sale posibilitatea de a-si urma visurile si pasiunile.

”Pare un pic contradictoriu pentru ca atat timp am tinut fata in scoli private, imi dau seama ca ii trebuia un an sabatic, scoala nu mai este ce era inainte, sa stai cate patru ore la scoala si apoi sa ai timp de pasiunile si dorintele tale, ea vrea anul acesta sa faca cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a facut mai multe experimente in Franta. Am adus-o aici sa invete sa faca cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niste secrete pe care trebuie sa le invete”, spunea in urma cu cateva luni Rona Hartner,  la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare