Vedete din Romania

# gabriela prisacariu #dani otil

Cum se intelege Dani Otil cu soacra lui. Chiar Gabriela Prisacariu a recunoscut: "A zis ca renunta la mine"

Dani Otil se bucura de o relatie extraordinara cu soacra sa, mama Gabrielei Prisacariu. Frumoasa blondina a dezvaluit detalii despre conexiunea speciala dintre prezentatorul TV si mama sa.

 

Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania, iar relatia lor s-a consolidat rapid, mai ales odata cu venirea pe lume a fiului lor, Tiago.

Gabriela Prisacariu si-a sarbatorit ziua de nastere la Milano, alaturi de sotul ei, Dani Otil. „Am avut un weekend minunat la Milano, ne-am odihnit, ne-am relaxat. Am organizat singura aceasta iesire, sa fiu sigura ca Dani este liber”, a declarat Gabriela Prisacariu, pentru Antena Stars.

In contextul acestor evenimente, Gabriela Prisacariu a vorbit si despre relatia extraordinara dintre Dani Otil si mama sa, mentionand ca prezentatorul TV este rasfatat si a reusit sa castige teren in inima soacrei sale.

„Dani a zis ca renunta la mine, dar la soacra niciodata. Mama ii face toate poftele. Tiago si Dani sunt pe primul loc. Ma bucur ca se inteleg”, a mai spus Gabriela Prisacariu pentru sursa citata mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare