Vedete din Romania

#proiect tv #ilinca vandici #teo trandafir

Teo Trandafir revine intr-un nou proiect TV, alaturi de Ilinca Vandici. „Punem deja tara la cale”

Veste buna pentru telespectatori! Teo Trandafir revine in lumina reflectoarelor, si nu singura! Ea se va alatura indragitei prezentatoare Ilinca Vandici pentru a prezenta o noua emisiune pe Kanal D2.

Dupa o pauza petrecuta departe de televiziune, Teo se intoarce pe micile ecrane intr-o colaborare plina de promisiuni. Noua emisiune, intitulata „Follow us”, va aborda subiecte de actualitate, dezbateri captivante si dezvaluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D si Kanal D2, alaturi de noutati din lumea showbiz-ului. Chiar daca detalii precum ora de difuzare si frecventa emisiunii nu au fost inca dezvaluite de postul de televiziune, productia va fi transmisa live. Teo si Ilinca sunt nerabdatoare sa surprinda publicul cu mici surprize si momente de neuitat in cadrul acestui nou proiect.

„Eu si Ilinca punem deja tara la cale, ne pregatim, dezbatem cele mai interesante subiecte si, cel mai placut, radem mult impreuna. Daca va doriti sa fiti la curent cu informatia proaspata, din realitatea imediata, cu trendurile din online, daca doriti sa aflati ce se intampla in culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D si Kanal D2, fiti cu ochii pe noi, la «Follow us»”, a declarat Teo Trandafir.

„Sunt nerabdatoare si fericita sa ma aflu din nou in fata telespectatorilor, de aceasta data la «Follow us!». Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia astept sa despic firul in patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat si un profesionist desavarsit al micului ecran! Va astept si pe voi sa ne fiti alaturi! «Follow us!», la Kanal D2”, a spus Ilinca Vandici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare