Vedete din Romania

#sanziana negru #iulia albu #scandal

Iulia Albu o face praf pe Sanziana Negru: „Au existat si gaitele neinitiate in matematica puse pe scandal”

Iulia Albu a rabufnit dupa ce a aflat ca Sanziana Negru si-a exprimat lipsa de simpatie fata de ea, in emisiunea America Express.

Desfasurata cu cateva luni in urma si difuzata de Antena 1, competitia le-a pus pe cele doua in pozitii adversare. Cu toate acestea, Iulia Albu este increzatoare in integritatea sa si a partenerului sau, Mike, in cadrul show-ului. Vedeta respinge complet opinia Sanzianei si considera ca atat ea, cat si Mike, au avut o conduita corecta pe tot parcursul competitiei.

Intr-un interviu pentru revista Viva, Iulia Albu a luat atitudine fara menajamente. Reactia sa a venit in urma declaratiilor facute de Sanziana Negru, care a dezvaluit ca nu a avut o parere prea buna despre echipa formata din Iulia si Mike, in timpul America Express.

„Sunt si am fost mereu prea putin interesata de anumite pareri. Consider ca atitudinea echipei noastre de a „sanctiona impostura si a spune mereu ce am gandit a fost cea corecta. Dupa „America Express, am ramas cu multe cunostinte si cativa prieteni. Printre cei care merita mentionati sunt Sonia Simionov, Ionut Rusu, George Tanase, Iuliana Pepene. In aceasta emisiune apar de fiecare data anumite tipologii. Noi am fost cuplul functional in disfunctionalitatea sa. Au existat si gaitele neinitiate in matematica puse pe scandal, dramele umblatoare, neadaptatii, simpaticii, fatarnicii, ofticosii etc. (rade) Experienta in sine este una pe care nu o poti cumpara cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trait acolo sunt lucruri care vor ramane cu noi o viata.”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului