Vedete din Romania

#aparitie tv #sotie #tudor ionescu

Cine e femeia cu care Tudor Ionescu si-a inselat sotia. „M-am pierdut putin”

Intr-o aparitie recenta la televizor, Tudor Ionescu a facut o marturisire curajoasa: si-a inselat sotia. Cu toate acestea, Anamaria l-a iertat, dezvaluind acum ca o cunostea chiar pe femeia cu care sotul ei a avut o aventura.

Cei doi, Tudor Ionescu de la Fly Project si Anamaria Ionescu, au o relatie solida de peste 19 ani si sunt fericitii parinti ai unei fetite in varsta de 7 ani. In ciuda imaginii lor de cuplu perfect, au trecut prin momente dificile, cand Tudor a inselat-o pe Anamaria, conducand la o ruptura temporara. Cu toate acestea, dupa cererea sincera de iertare a artistului, cei doi s-au impacat.

Intr-o emisiune recenta de la Antena 1, „Power Couple”, Tudor Ionescu nu s-a sfiit sa vorbeasca despre greseala sa, povestind despre femeia cu care a avut o aventura.

„Am avut o situatie in care eu m-am pierdut putin pe la alta strada, dar Ana a fost inteleapta si a depasit momentul”, a spus Tudor Ionescu, potrivit a1.ro.

„Noi am avut o situatie dificila cand ne-am despartit, dar nici atunci nu am fost atat de geloasa pe cat mi-am imaginat eu ca voi fi intr-o astfel de situatie. Nu sunt geloasa, nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj”, a zis Anamaria.

„Nu am discutat nici macar un cuvant cu femeia respectiva. Nu m-a interesat sa vorbesc cu ea, nu aveam ce sa aflu de la ea, mai ales ca o cunosteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simtit in momentele alea. Noi de atunci ne-am impacat, am inchis subiectul ala, pur si simplu l-am ingropat si n-am mai vorbit despre el”, a mai povestit aceasta

„Iata ca viata m-a pus in fata faptului implinit si mi-am dat seama ca daca iubesti cu adevarat o persoana si simti ca poti sa construiesti ceva cu ea, ca poti sa treci peste acel moment, in sensul in care sa nu reprosezi. Daca simti ca vrei sa incerci sa faci un efort pentru a uita, fa-o”, a mai spus Anamaria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare