Vedete din Romania

#tv #nuami dinescu #teo trandafir

Tanta nu lucreaza, dar a refuzat oferta de la Teo

Dupa un an de pauza, actrita Nuami Dinescu , sau " Tanta " cum este recunoscuta de publicul larg, revine in atentia presei. Aceasta a primit o oferta de la Teo pentru un proiect, pe care insa a refuzat-o.

Desi nu munceste de un an de zile si nu sta foarte bine cu bani, Nuami nu mai vrea sa faca echipa cu Teo si asta pentru ca, dupa ea, perioada "Tanta" a trecut.

"Am chemat-o sa lucreze cu mine, dar nu a vrut. M-a refuzat, pe motiv ca ea e actrita si ca perioada "Tanta" s-a incheiat de mult", a declarat Teo pentru ziarul Click. In prezent, Teo Trandafir realizeaza propria emisiune la Local TV Network.

Desi, momentan nu se poate lauda ca o duce foarte bine cu banii, Nuami nu dispera. Aceasta a luat o pauza pentru a-si pune in ordine prioritatiile si pentru a lucra la viitoarele sale proiecte.

De curand, Nuami a inregistrat o editie pilot a proiectului sau de emisiune TV , "Casa, dulce casa". Formatul este unul de life-style si se doreste a fi o emisiune zilnica sau saptamanala cu invitati diferiti, care isi propune totodata solutionarea unor probleme sociale. Proiectul va fi prezentat mai multor televiziuni.

"Am fost nevoita sa traiesc din economii. Eu de un an stau acasa , fara nici un ban. Nu ma intrebati cum m-am descurcat si cum ma descurc. Sunt eu singura, cu nepotica mea si cu animalele mele. Nu ma intretine nici un barbat pentru ca motto-ul vietii mele a fost acela de a nu ajunge un barbat sa imi puna bagajele la usa. In ultimii ani, la Romantica si la Prima, am castigat binisor si am reusit sa imi strang bani pentru zile grele", a explicat Nuami intr-un interviu acordat site-ului www.agentiadepresamondena.ro.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare