Vedete din Romania

#iubire #adrian enache #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc dezvaluie cum a inceput idila ei cu Adrian

Iuliana Marciuc dezvaluie detalii picante din relatia ei de iubire cu Adrian Enache. In cartea "Miezul zilei", scrisa de Oana Georgescu, Iuliana povesteste ce juraminte de iubire si-a facut ea cu barbatul pentru care a divortat si cu care are un baiatel.

"Era intr-o zi de vineri... Adrian m-a invitat la o cafea si am ajuns la Venetia intr-un weekend romantic care s-a prelungit pana joi", isi incepe Iuliana povestea in "Miezul zilei".

Presarat cu pasaje intime din viata personala a vedetei TVR, pe parcursul romanului, cititorii vor descoperi pas cu pas cum s-a desfasurat controversata iubire dintre Iuliana si Adrian, insa si sacrificiile pe care cei doi le-au facut pentru ca relatia sa reziste in timp.

"In 1995, ne-am promis unul altuia, ca ne vom intalni in fiecare an pe 1 august, indiferent ce se va intampla si in ce postura ne va gasi aceasta data simbolica , indiferent daca vom mai fi iubiti sau prieteni. Cine ar fi crezut ca vom fi chiar parinti?", intra si mai adanc in subiect Iuliana Marciuc.

Dupa ce au trait timp de 14 ani o iubire interzisa, blamata si aspru criticata prin presa, Marciuc si Enache sunt liberi acum sa-si oficializeze dragostea.

Marciuc: "O sa-l iubesc toata viata pe Adrian"

Dupa ce interpretul a divortat si vedeta TV i- a dat papucii grecului cu care era, cei doi au inceput sa-si trimita mesaje amoroase.

De altfel, Iuliana nu s-a sfiit sa-si recunoasca public sentimentele ce i le poarta lui Adrian, mentionand ca acestea nu vor disparea niciodata. "O sa-l iubesc toata viata, doar e tatal copilului meu", a dezvaluit aceasta pentru ziarul Click!

Intre timp, Adrian Enache isi ia din ce in ce mai serios noul statut de familist. Acesta a declarat ca o va lua de nevasta pe Iuliana Marciuc doar dupa ce va reusi sa achizitioneze locuinta perfecta pentru intemeierea noii sale familii.

In acest sens, Adrian s-a interesat inca din vara, cand a pornit cautarile pentru casa perfecta. Potrivit Libertatea, cantaretul si-ar dori ca locuinta sa fie plasata undeva prin centrul Capitalei si sa coste pana in 200.000 de euro. Pana atunci insa, artistul locuieste intr-un apartament inchiriat.

Cartea "Miezul zilei", scrisa de Oana Georgescu va fi lansata vineri, 27 noiembrie, la Targul de carte Gaudeamus .

 

Citeste si

Iuliana Marciuc s-a dus la psiholog din cauza lui Enache

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului