Vedete din Romania

#delia #beyonce #concert

Surpriza neplacuta de care a avut parte Delia la concertul lui Beyonce. "Teapa de 2000 de euro"

 

Delia Matache a calatorit in Varsovia pentru a participa la concertul lui Beyonce, insa experienta sa s-a transformat intr-o dezamagire majora cand a ajuns la casa de bilete.

Beyonce a sustinut ultimul sau concert in Varsovia inainte de a pleca in Canada si Statele Unite ale Americii. Delia era hotarata sa o vada pe celebra cantareata intr-un spectacol live, asa ca si-a achizitionat bilete pentru concertul din Polonia. Cu toate acestea, cand a ajuns la casa de bilete pentru a obtine bratarile de acces, Delia a avut parte de o dezamagire uriasa. S-a descoperit ca biletele pe care le-a cumparat de pe un site erau vandute de doua ori. Cu noroc, vedeta a reusit sa rezolve situatia si a avut privilegiul de a o vedea pe Beyonce intr-un concert live.

„Voiam sa va spun sa aveti mare grija daca va luati vreodata bilete de pe Viagogo, mare grija ca sunt foarte multe tepe. Tepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte tarziu ca vrem bilete in zona Club Rennaisance, sa fiu cat mai aproape, sa vad cat mai bine, sa aud cat mai bine. Ne-am dat seama cand am vrut sa luam bratarile, cand am ajuns, ca erau vandute de doua ori inainte altor persoane.

Teapa de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit in Varsovia. Aveti grija, luati direct de la sursa, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luati de la resale”, a spus Delia pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare