Vedete din Romania

#veste razvan simion #daliana raducanu #razvan simion

Razvan Simion a dat vestea cea mare, dupa aproape 3 ani de relatie cu Daliana Raducan: „La varsta mea..."

Prezentatorul TV Razvan Simion si partenera sa, Daliana Raducan, au anuntat ca vor sa se casatoreasca, starnind bucurie printre fanii lor. Dupa aproape trei ani de relatie, cei doi au decis sa isi oficializeze iubirea prin casatorie.

Detaliile despre nunta lor, care va avea loc anul viitor, au fost pastrate confidentiale, demonstrand dorinta lor de a proteja intimitatea acestui eveniment important. Razvan Simion, prezentatorul cunoscut de la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", a dezvaluit ca au inceput deja pregatirile pentru nunta si a promis ca va oferi mai multe informatii despre acest moment special in viata sa la momentul potrivit. Fanii sunt nerabdatori sa afle mai multe detalii despre viata personala a prezentatorului si despre evenimentul mult asteptat.

„Nu cred ca mai suntem la varsta aceea, Romeo si Julieta, sa nu stie familia ce si cum, a fost o cerere de casatorie facuta intr-un mod profesionist si ca la carte, cu un shooting inainte, cu oameni care au girat cu prietenia lor si cu businessurile pe care le conduc si urmeaza intr-un mod firesc si o nunta pe care deja o organizam si despre care o sa va spunem la momentul potrivit, cu siguranta la anul, nu anul acesta, anul acesta avem multe lucruri in plan, multe si diverse”, a spus Razvan Simion despre nunta, pentru Spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului