Vedete din Romania

#vanzare apartament dubai #bianca dragusanu #apartament #dubai

Suma uriasa pe care Bianca Dragusanu o cere pentru apartamentul din Dubai: „Il vand! Pretul e foarte bun”

In urma cu aproximativ doi ani, presa tabloida nota ca Bianca Dragusanu si-a achizitionat un apartament in Dubai, insa constructia nu era inca gata.

Acum, frumoasa vedeta a dezvaluit, potrivit celor de la WOWbiz, ca apartamentul este gata si ca deja se gandeste sa renunte la el.

Potrivit celor spuse de Bianca Dragusanu, locuinta are 65 de metri patrati si valoreaza aproximativ 450.000 de euro. Iar cei care sunt interesati o pot contacta direct, pentru a negocia si a pune la punct detaliile.

Diva a dezvaluit ca apartamentul poate fi si inchiriat dupa ce va fi vandut, afirmand totodata ca ar dori sa isi cumpere o casa cu banii pe care ii obtine.

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumparat in Dubai. Acum este gata si sunt fericita ca pot sa va anunt ca pot sa-l si vand. Deci cine este interesat sa aiba un apartament in Dubai poate sa-mi scrie pe Instagram pentru detalii.

O sa ziceti de ce imi vand apartamentul din Dubai. Pentru ca vreau o casa, poate si in Dubai, si in Romania... Deci am un apartament studio in Aykon Tower, in Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra si in Airbnb. Il vand, pretul este foarte bun si urmeaza sa fac investitii mai mari.

Tot ce am, case, masini si alte bunuri sunt cumparate doar de mine, desi unii ar spune ca sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu e adevarat! Si asta se poate demonstra”, a spus Bianca Dragusanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare