Vedete din Romania

#iubit irina columbeanu #fiica irinel columbeanu #irina columbeanu #irinel columbeanu #iubit

Ce a aflat Irinel Columbeanu despre Irina, fiica lui. S-a intamplat in SUA si fostul afacerist si-a pus marea dorinta

Imediat dupa ce a ajuns la azil, Irinel Columbeanu a fost din nou foarte mediatizat, la fel ca in perioada in care avea o avere de sute de milioane de euro si schimba foarte des femeile din viata lui.

Din pacate, in ultimele luni lumea l-a uitat din nou, insa jurnalistii de la Cancan l-au vizitat si au stat de vorba cu el, pentru a afla cum se mai simte.

„Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am si alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic si jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am facut o prietena, care si ea are un fiu in America. Acesta e avantajul la azil, ca legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresati.

Principala preocupare e telefonul, sa reintru in sirul comunicarilor zilnice. Incerc sa-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Intai pe telefon, apoi la televizor. Merg si la sala aici, mai fac sport. De citit, citesc in special cartile mele. Si pot spune ca mi-au placut”, a spus Irinel Columbeanu.

Intrebat daca mai tine legatura cu Monica Gabor sau cu Irina, fiica pe care o au impreuna, Irinel Columbeanu a dezvaluit ca a aflat ca tanara are o relatie, dar ca nu stie mai multe detalii. Insa, chiar si asa, el isi doreste sa ajunga din nou in SUA, pentru a-si cunoaste viitorul ginere.

„Irina mai are un an si va merge la colegiu. Inca nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relatia ei. Dar nici nu o intreb. Nu e insa din Romania, nu cred. E normal sa aiba o relatie. Cu ocazia asta m-as duce in America. Sa-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine stie Monica. Ea cu maica-sa vorbeste mai multe, sunt convins.

Irina n-a mai fost demult in Romania, dar nu cred ca mai vrea sa vina. E aproape cat maica-sa de inalta acum, a crescut foarte mult. Cu Pink si cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a afirmat Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului