Vedete din Romania

#claudia iosif #Dorian Popa #relatie

Reactia Claudiei Iosif dupa ce s-a spus ca s-ar fi impacat cu Dorian Popa: „Ce vrea Dumnezeu”

Ajunsa la 41 de ani, Claudia Iosif, cunoscuta in mediul online drept Babs, a ramas singura in toamna anului trecut, dupa ce timp de aproximativ 11 ani s-a iubit cu Dorian Popa.

Chiar daca relatia lor era una de foarte lunga durata si toti se asteptau ca Dorian Popa si Claudia Iosif sa se casatoreasca si sa faca un copil, iata ca drumurile lor s-au separat pana la urma.

„Ca sa evitam speculatii in presa, va anunt ca eu si Dorian nu mai suntem impreuna de o luna de zile. Am ales sa mergem pe drumuri separate dupa o relatie de 11 ani”, nota in luna noiembrie a anului 2023, pe internet, Babs.

Lunile au trecut, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna, insa la inceputul lui 2024 Dorian Popa a fost prezent la ziua de nastere a Claudiei Iosif, iar de atunci s-a tot speculat ca ei doi s-au impacat sau urmeaza sa se impace.

Daca initial nu au vrut sa faca vreun comentariu pe marginea acestui subiect, iata ca acum Babs a vrut din nou sa puna capat speculatiilor.

„Avem o legatura foarte buna. Chiar daca ne-am despartit. O legatura pe care nimeni si nimic nu o poate rupe. Am crescut impreuna pe ambele planuri. Momentan, asa stau lucrurile. Suntem despartiti. Vom vedea insa pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. In rest, pot spune ca sunt foarte bine”, a spus Claudia Iosif pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare