Vedete din Romania

#America's Got Talent #heidi klum #simon cowell #sofia vergara #smiley

Smiley, invitat pe scena America’s Got Talent! Cum a fost intalnirea artistului cu Simon Cowell, Heidi Klum si Sofia Vergara

Smiley a fost invitat sa participe la filmarile pentru noul sezon al emisiunii America's Got Talent si a avut ocazia de a-i intalni pe celebrii jurati Heidi Klum, Sofia Vergara si Simon Cowell.

 

Creatorul si producatorul formatului Got Talent, Simon Cowell, l-a felicitat pe Smiley la scena deschisa, in timp ce sute de spectatori il aplaudau.

 

„Pentru mine a fost o experienta incredibila si un moment trait din plin, dupa atatia ani de televiziune. Este coplesitor sa fii acolo, sa simti atmosfera din platoul ala urias, sa te stranga in brate unii dintre cei mai importanti oameni de televiziune din lume si sa stii ca faci parte, alaturi de echipa ta din Romania si de romanii tai talentati, dintr-o poveste atat de mare si de spectaculoasa cum este Got Talent. M-am bucurat si ca am constatat ca si noi suntem foarte buni si ca „Romanii au talent” este produsa, realizata, gandita, pusa in scena similar cu editia americana. Am incercat sa filmez, sa va arat, dar sa ma si bucur, sa traiesc experienta asta asa cum a fost ea, memorabila si insemnata pentru noi, romanii. Multi chiar ne stiau pe noi, prezentatorii din Romania, pe unii dintre concurentii de acasa care au facut istorie si m-am bucurat teribil sa gasesc in public, printre spectatori, romani bucurosi sa vada o bucatica din ”acasa” in fata lor. O superexperienta pentru care sunt recunoscator”, a declarat Smiley in jurnal video de pe TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare