Vedete din Romania

#ana marodan #maurice munteanu #reactii

Reactia lui Maurice Munteanu, dupa ce Ana Morodan a fost prinsa beata la volan si fara permis

Maurice Munteanu a comentat recent cazul Anei Morodan, care a fost retinuta de politisti pentru ca a condus sub influenta alcoolului si fara permis, provocand un accident in care au fost implicate doua masini.

 

Desi nu i-a luat apararea, Maurice a criticat publicul care o desfiinteaza pe Ana Morodan si a subliniat ca el insusi a trecut prin lupta cu dependenta de alcool. Criticul de moda a subliniat ca cei din anturajul vedetei s-au prefacut a fi prietenii ei, dar nu i-au atras niciodata atentia asupra comportamentului sau periculos.

Maurice Munteanu a dezvaluit ca propria mama a fost victima unei soferite neatente in urma cu doi ani, iar cel mai bun prieten al sau a ramas imobilizat tot in urma unui accident rutier.

„Nu as fi scris despre Ana Morodan. Nu asa, nu acum, nu aici. As fi preferat sa ii spun in fata ca are nevoie de ajutor, ar fi trebuit sa fac asta inca de acum 2 ani, cand am regasit-o complet daramata emotional la Iasi. M-a intristat foarte tare si atunci, m-a intristat foarte tare si deunazi, cand am primit o inregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok. Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul ca Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre multi dintre oamenii care sustineau ca ii sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite si alegeau sa taca. Sau, si mai grav, sa o desfiinteze cu o placere sadica pe la colturi.

Nu ii iau apararea Anei – cel mai bun prieten al meu este imobilizat intr-un scaun cu rotile in urma unui accident rutier. Acelasi accident rutier m-a aruncat pe mine intr-o depresie crunta, depresie care m-a facut sa lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am aceasta problema. Din fericire, prietenii m-au ajutat sa trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic si m-am ales pe mine, am stiut ca asta e singura mea sansa in fata oricarei forme de dependenta.

Placerea cu care o sfasie m-a scarbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasa, legate de aceasta femeie, de aspectul ei fizic si de ce ar trebui sa pateasca, m-au scarbit.

Sper din tot sufletul sa constientizeze ca are nevoie de ajutor, sper sa il accepte si sa iasa invingatoare din lupta cu dependenta de alcool. Pana nu va distruge o viata nevinovata” a scris Maurice Munteanu retelele sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului