Vedete din Romania

#ioana ghinghina #alexandru papadopol #detalii #casnicie

Ioana Ginghina, detalii nestiute din casnicia cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina a dezvaluit ca fostul ei sot, Alexandru Papadopol, o roaga sa ii dea sfaturi in ceea ce priveste viata lui amoroasa si femeile care apar in viata lui. Desi au divortat, cei doi pastreaza o relatie civilizata, avand in vedere ca au impreuna o fiica.

 

Intr-o emisiune televizata, Ioana Ginghina a facut public acest aspect neasteptat al relatiei lor, in timp ce ea insasi se pregateste sa se casatoreasca, iar Alexandru Papadopol isi continua viata personala.

„Ma intreba de anumite decizii pe care sa le faca in viata lui personala, legate de femeile din viata lui. I-am zis, daca tu ai plecat din casnicie sa te distrezi, atunci distreaza-te”.

Iioana Ginghina a vorbit si despre relatia fostului sot cu Adriana Titieni: „Daca am avut sa ma balacaresc, cu cineva, sa fie doar intre mine si Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici macar un telefon vreodata. Mie mi s-a spus ca si de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva”.

 „Atunci totul durea foarte tare. Daca sotul isi doreste sa fie cowboy, asa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce sa ii faci. Lasa-l sa fie cowboy!”, a mai spus Ioana Ginghina, in emisiunea Cristinei Siscanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului