Vedete din Romania

# filmat in padure #smiley #video

Smiley, filmat in timp ce face dragoste in padure cu o colega! Imaginile sunt pe internet

Fara doar si poate, Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti si, totodata, unul dintre cei mai cunoscuti romani.

 

Pe langa faptul ca este cantaret, prezentator la „Romanii au talent” si jurat in show-uri precum „Vocea Romaniei” si „SuperStar”, Smiley a devenit in ultimii ani si actor, iar cel mai recent rol al sau este in filmul „Legatii”, care se vede pe Netflix.

La un moment, in una dintre scene, Smiley este filmat in padure alaturi de actrita Andrada Popa. Iar cei doi fac dragoste!

„Eu, cand eram mai mica, am fost, ca orice om, fana Smiley si cand am citit scenariul am zis: «Aoleu, nu pot sa cred ca se intampla treaba asta!». Dar a fost o experienta foarte misto. Eu spun ca a iesit ce trebuie. In afara de faptul ca eram legati si eram in pandemie, e o scena cu mine si Smiley, in care se intampla anumite lucruri... pasionale. Trebuie sa te uiti, daca nu te-ai uitat. E o scena in care, noi, legati acolo, ne-am gandit «hai ca ar fi o idee buna sa aprindem focul», la figurat, in padure. Scena dintre mine si Smiley a fost probabil cea mai asteptata de catre colegii de platou care au facut toate glumele posibile si imposibile timp de 3 saptamani. Secventa a ramas printre ultimele de filmat asa ca am avut destul timp sa ma stresez. Desi pe TV nu apar decat 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile. Imi aduc aminte ca prima dubla a inceput cu stangul. A trebuit sa il imping pe Smiley pe spate, iar el mi-a pus piedica din greseala si am cazut unul peste altul si ne-am dat cap in cap. Nu pot sa spun ca a fost o scena grea, dar a fost cu siguranta o provocare”, a spus Andrada Popa pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare