Vedete din Romania

# iesire nervoasa #fotografii #alexandra stan

Alexandra Stan, iesire nervoasa din cauza fotografiilor in care apare goala

De-a lungul timpului, Alexandra Stan si-a surprins fanii cu nenumarate aparitii in care aparea imbracata sumar, topless sau chiar nud.

 

Inclusiv pe coperta noului album pe care l-a lansat, artista apare goala, incercand probabil sa atraga mai mult atentia asupra materialului discographic. Insa, la evenimentul de lansare, Alexandra Stan a fost deranjata atunci cand un reporter a intrebat-o de ce simte nevoia de a se dezbraca atat de des si de a posta astfel de imagini in mediul online.

„Este coperta albumului meu. Albumul asta ma reprezinta in totalitate, asta sunt eu: «Rainbows». Am avut curajul si puterea de a ma arata asa in fata oamenilor, dar dincolo de aceasta aparenta stau un talent si o munca de 12 ani, cu o echipa numeroasa. Imi doresc sa nu mai conteze imaginea si felul in care te prezinti fizic oamenilor, cat conteaza toata munca depusa. Cred ca ar fi mai bine sa schimbam tonul intrebarilor! Sa nu inteleaga lumea ca eu ma dezbrac asa… Da, ma dezbrac la dus, in baie, cum se dezbraca toata lumea”, a spus Alexandra Stan pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului