Vedete din Romania

#dan capatos #consum droguri #trafic #droguri

Dan Capatos, oprit de politie in trafic si testat daca a consumat droguri! Reactia prezentatorului TV

Fara doar si poate, Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuti romani, avand ani de zile emisiune seara pe Antena 1.

Lider incontestabil de audienta pentru mult timp, Dan Capatos nu mai are acum succesul de altadata, astfel ca show-ul sau a fost mutat pe Antena Stars. Dar, chiar si asa, romanii nu l-au uitat si il urmaresc cu interes, insa in numar mai mic.

Zilele trecute, Dan Capatos le-a aratat fanilor sai din mediul online ce a patit chiar dupa emisiune: a fost oprit de un echipaj de la rutiera si testat pentru droguri!

Dupa ce a postat pe retelele de socializare rezultatul, care era negativ, Dan Capatos a vorbit si in emisiune despre faptul ca a fost oprit de politie in trafic.

„M-au oprit fix dupa emisiune. Si de doua ori! Te mai uiti si tu, totusi, si la om! Nu poti sa opresti chiar asa pe oricine, doar pentru ca e vedeta si vrei sa-l prinzi. Nu cred ca si-ar permite Politia, de exemplu, sa-l opreasca pe Florin Piersic si sa-i puna drug testul! Ieseam de la emisiune, cum sa consumi? Am iesit negativ la toate. Zau ca am stat cu o spaima, mi se zbatea inima ca la porumbel. Bine ca nu m-au testat pentru Supramax articulatii, ca as fi avut-o groasa”, a spus Dan Capatos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului