Vedete din Romania

#pepe #scena #dezvaluiri #concert

„S-a rupt scena cu mine”! Pepe, dezvaluiri incredibile: Ce a patit la un concert

Considerat drept unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din Romania, Pepe a fost provocat sa spuna prin ce peripetii a trecut pe scena.

Intr-un interviu pentru jurnalistii de la Spy News, celebrul cantaret a dezvaluit ca a avut probleme cu stomacul in timpul unui concert, insa s-a vazut nevoit sa cante in continuare, in timp ce il treceau toate transpiratiile.

Mai mult decat atat, Pepe a afirmat si ca a cazut de pe scena in timpul unui spectacol, dar si ca a cantat cu pantalonii rupti.

„Am avut o criza de burta pe scena, vorbesc serios. Este foarte greu sa si canti, m-au trecut toate transpiratiile. La modul cel mai serios. Cred ca nu este om caruia sa nu i se intample ceva de genul, sa ti se rupa pantalonii, sa ramai fara toc, ca fata. Mie mi s-au rupt si pantalonii, am si cazut de pe scena. Eram la niste premii importante si am cazut de pe scena. Am cazut in fosa, s-a rupt scena cu mine.

Alta data am sarit un gard si mi-am rupt pantalonii, dar total i-am rupt. Am cantat cu o bluza legata de mine. Nu mai aveam timp sa ma schimb, m-a prezentat si, ca sa nu o mai iau prin aglomeratie, am sarit gardul. Am pierdut oameni dragi si a trebuit sa urc pe scena. Trebuie sa respectam jobul pe care-l avem si sa trecem peste orice fel de obstacol”, a spus Pepe pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare