Vedete din Romania

#sotie petre roman #petre roman #mesaj

Mesajul postat de actuala sotia a lui Petre Roman, chiar in ziua in care Mioara Roman a decedat. „Vine binele si fuge raul”

Silvia Chifiriuc a starnit controverse cu un mesaj postat astazi pe pagina sa de Facebook, unde are peste 32.000 de urmaritori.

Mioara Roman a incetat din viata la varsta de 83 de ani, la azilul din Snagov, unde fusese internata cu cateva luni in urma. Fosta sotie a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator.

Desi a fost vestea zilei, Silvia Chifiriuc, cunoscuta si pentru ca este casatorita cu Petre Roman, a abordat subiectul iubirii intr-o postare pe Facebook, fara sa faca vreo mentiune despre trecerea din viata a lui Mioara Roman, sotia fostului premier.

„Maine, pe 24 februarie, sarbatorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al indragostitilor, care in aceasta zi isi innoiesc sentimentele de dragoste ca sa fie trainice pana la anul urmator. Si a continuat: „Suflete indragostite, sa fiti impreuna neclintit, fiindca numai asa vine binele si fuge raul. Dragobete, saruta fetele cu iubire!! Traiasca dragostea”, a scris sotia lui Petre Roman pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare