Vedete din Romania

#romeo #ema #razvan #reactie #sarcina

Reactia lui Romeo, ispita de la Insula iubirii, dupa ce a aflat ca Ema si Razvan vor avea un copil. "Mereu imi scria ea"

Chiar daca au avut momente de apropiere si parea ca se contureaza o posibila relatie intre ei, Romeo Vasiloni, ispita "Insula Iubirii", si Ema Oprisan, concurenta show-ului, au ramas doar prieteni, intrucat Ema si Razvan Kovacs, partenerul sau cu care a avut o despartire emotionanta in cadrul bonfire-ului final pe insula, au decis sa incerce din nou si sa construiasca o familie impreuna.

 

Ispita Romeo Vasiloni si-a manifestat atractia pentru Ema Oprisan inca de la inceputul participarii lor in emisiunea "Insula Iubirii". Ema, venita pe insula pentru a-si evalua relatia cu Razvan Kovacs, a rezistat tentatiilor si s-a tinut de decizia sa pana cand a aflat ca partenerul sau s-a simtit atras de o alta concurenta. Aceasta a pus punct relatiei cu Razvan si a lasat impresia ca ar putea sa se apropie mai mult de Romeo, in timp ce Razvan a ales sa aiba o relatie cu ispita Daria de pe cealalta insula.

La sfarsitul show-ului, Razvan si Ema au luat decizia de a se intoarce in Romania separat, dar ulterior au reevaluat situatia si au decis sa incerce din nou sa fie impreuna, ajungand chiar sa se casatoreasca si sa anunte ca vor deveni parinti. Aceasta veste a luat prin surprindere si pe Romeo Vasiloni, care a aflat din presa despre schimbarile in viata Emai. Intr-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Romeo a marturisit ca nu se astepta ca Ema sa ii acorde o noua sansa lui Razvan.

”Am fost surprins, foarte surprins, eu vazusem o Ema care s-a schimbat si care nu mai voia sa-l accepte pe Razvan. Ulterior nu stiu ce s-a intamplat, probabil ca a convins-o din nou ca s-a schimbat, sincer nu stiu, nu vreau sa comentez asta, e fix alegerea ei, fiecare cum isi asterne asa doarme (...) Eu am aflat ca ea si Razvan s-au impacat in urma cu doua seri, in emisiune, nu stiam ca s-au impacat pentru ca nu am fost curios sa intreb ce face, care mai e viata ei, daca s-au impacat sau nu, o intrebam daca e bine, daca e ok. Se zvonea ca s-ar fi impacat, dar nu am intrebat”, a spus Romeo Vasiloni.

”Noi am tinut legatura inca vreo doua saptamani-trei, dupa ce ne-am intors din Thailanda, dupa care m-a blocat fara niciun motiv si cand a inceput sa se difuzeze emisiunea m-a deblocat si am inceput sa vorbim din nou, dar intr-o maniera prieteneasca, nu i-am scris eu niciodata, mereu imi scria ea in legatura cu emisiunea, ca uite ce frumos, uite ce fain arata”, a mai zis acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare