Vedete din Romania

#interventie estetica #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, interventie estetica pentru a arata mai tanara cu 10 ani. "Efectul se vede deja"

Adriana Bahmuteanu a trecut printr-o noua interventie chirurgicala! Din fericire, interventia nu a fost pentru o problema grava, ci dimpotriva. Cunoscuta vedeta a ales sa recurga la o metoda prin care sustine ca a intinerit cu 10 ani!

 

Adriana Bahmuteanu nu ezita sa vorbeasca despre operatiile estetice la care a apelat in decursul timpului. La varsta de 49 de ani, ea depune eforturi considerabile pentru a-si mentine un aspect tanar al fetei, avand grija sa aiba o abordare echilibrata.

Doar cu doua luni in urma, impreuna cu sotul ei, George Restivan, Adriana a vizitat un medic estetician pentru a efectua o blefaroplastie, o procedura care vizeaza corectarea pleoapelor cazute. Acum, vedeta a recurs la o alta interventie pentru a-si rejuvena chipul.

Aceasta a optat pentru un minilifting facial, care are ca rezultat subtierea fetei si estomparea ridurilor. Printre beneficiile acestei proceduri se numara conturarea mai accentuata a liniei maxilare, evidentierea pometilor si o infatisare mai tanara si proaspata. Adriana Bahmuteanu a ales sa impartaseasca bucuria acestei transformari si cu urmaritorii ei de pe platformele de socializare, unde a detaliat beneficiile acestei proceduri.

„Va vine sau nu sa credeti, fotografia este facuta in urma cu doua ore, imediat dupa ce m-am ridicat de pe masa de operatie! Sunt impreuna cu doctorul (n.r. numele doctorului), un excelent profesionist de chirurgie plastica ce astazi mi-a efectuat cu succes operatia de minilifting facial, o interventie usoara, cu anestezie locala care te intinereste cu 10 ani!!!

As fi o ipocrita sa va spun ca am inghitit un bob de mazare sau ca mi-am dat cu nu stiu ce creme si arat mai tanara, m-am transformat in nevasta lui Batman!!! Efectul se vede deja si cred ca nu e cazul sa-mi ascund nici varsta, nici interventiile estetice, fiindca oricum adevarul iese la suprafata precum uleiul.

 

Miniliftingul este o operatie pe viata, cu efect ireversibil, care sterge anii de pe chip!!! Va recomand cu incredere aceasta procedura ce dureaza mai putin de o ora!!! Plecati acasa pe picioare si nu aveti efecte secundare!!!", a scris Adriana Bahmuteanu pe retelele sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare