Vedete din Romania

#dana roba #nicolae guta #atac

Narcisa, fosta sotie a lui Nicole Guta, atac dur la adresa Danei Roba. "Tu iei masina la amant"

 

Dana Roba si Narcisa Balaban, fosta sotie a lui Nicolae Guta, au avut mereu o relatie tensionata si aparent neintelegerile dintre ele nu s-au oprit de-a lungul timpului. Intre cele doua, ostilitatile par sa fi continuat sa arde.

Recent, Narcisa Balaban a lansat acuzatii serioase la adresa Danei Roba. Pe TikTok, Narcisa a postat mai multe videoclipuri in care aduce asupra Danei Roba o serie de acuzatii si insulte. Printre acestea, Narcisa afirma ca Beniamin, actualul partener al Danei Roba, ar fi fost amantul ei inca din perioada cand Dana era casatorita.

Narcisa Balaban sustine ca din donatiile primite de Dana Roba de la persoanele care au simpatizat cu ea dupa incidentul violent cu fostul sot, incident care a necesitat interventii medicale si tratamente costisitoare, Dana ar fi cumparat o masina pentru iubitul sau.

”Daca erai femeie serioasa nu-ti lasai barbatul in casa ca sa traiesti cu amantul pe care zici ca l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat alta vrajeala la fraieri ca sa-ti doneze lumea ca ai nevoie de bani pentru operatii, ti-au dat 20.000 de euro, ca sa-i iei masina la amant. Acum sa-ti doneze fraierii sa faci nunta, sa vezi tu ce-ti mai faci. Esti o prefacuta, te faci ca esti pocaita si ai premonitii (...)”, a spus Narcisa Balaban pe TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare