Vedete din Romania

#mircea badea #delia #reactie #copii

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Delia a spus ca nu-si doreste copii

Peste doar cateva luni, Delia Matache implineste 41 de ani, iar fanii se intreaba tot mai des daca artista si sotul ei, Razvan Muteanu, isi doresc copii.

 

Pentru a pune capat speculatiilor si intrebarilor, Delia a oferit zilele trecute un raspuns: „De ce nu fac? Nu stiu, dar cred ca ar trebui felicitati oamenii care nu fac, pentru ca toata lumea face, suntem foarte multi si chiar nu mai avem nevoie sa fim foarte multi. Ne-am atins scopul, ne-am inmultit destul de mult, e plina planeta de noi. Nu suntem prea simpatici asa, adica facem mult rau, consumam multa hrana, consumam foarte multe chestii, facem rau, poluam. De ce sa fac? Inca unul? Nu, frate. Lasa sa nu fie, nu stau eu bine fara stres si fara obligatii? Nu plec eu de acasa cand vreau si ma intorc cand vrea inimioara mea? Nu fac eu in viata asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicatii? Fa un copil”.

Dupa ce a vazut declaratia Deliei Matache, Mircea Badea, coleg de trust cu artista, a vorbit despre cele spuse de cantareata, afirmand ca atat gestul de a face copil, cat si cel e a nu face, este unul egoist.

„Incerc sa o apar pe Delia. Probabil ca pe Delia au innebunit-o fanii si jurnalistii cu intrebarea: «Tu de ce nu faci un copil? Tu cand faci un copil?». Si atunci a rabufnit, ca sa zic asa. Adevarul meu, in legatura cu acest subiect, este: Sa faci un copil este un gest absolut egoist. Sa nu faci un copil este un gest la fel de egoist. Daca alegi sa faci un copil, tu pentru cine il faci? Pentru tara? Nu! Pentru planeta? Nu! Pentru el? L-ai intrebat daca vrea pe planeta asta? Nu! Decizia de a face un copil este egoista. Cei care se gandesc ca a face un copil este un lucru care ii face mai buni... nu este asa. Nu sunt nici mai buni, nici mai rai. A alege sa nu faci un copil pentru ca vrei sa pleci de acasa si sa vii cand doresti, ca Delia, este o gandire la fel de egoista cu decizia de a face un copil. Dar argumentele Deliei cu planeta... Serios? Cineva, oricine, isi ia deciziile in functie de planeta? Absolut nu. Oricum, decizia de a avea copii este crancen personala, pentru ca este foarte egoista. Nu este ceva rau a fi egoist”, a spus Mircea Badea.

           

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare