Vedete din Romania

#plecare iumor #mihai bendeac #delia #adevar

Delia, adevarul despre plecarea lui Mihai Bendeac de la „iUmor”

A trecut aproximativ o luna de cand Mihai Bendeac a parasit scaunul de jurat al emisiunii „iUmor”, fiind inlocuit de Costel Bojog, insa plecarea lui inca are ecouri.

 

Zilele trecute, Monica Munteanu, care este impresarul lui Mihai Bendeac, a confirmat ca actorul nu mai face parte din echipa „iUmor”, insa a afirmat ca el este in continuare sub contract cu Antena 1 si ca va avea noi proiecte la televiziunea din grupul Intact.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. In niciun caz nu se pune problema plecarii lui la un alt trust. Ca de fiecare data, vom avea mai multe proiecte, dar nu va pot spune, pentru ca exista un contract juridic. La teatru, Mihai joaca intr-o piesa noua cu George Mihaita, «Descult in parc». E un artist foarte mare si are in plan si alte proiecte”, a spus Monica Munteanu zilele trecute.

Dupa declaratiile facute de Monica Munteanu, Delia, care era colega cu Mihai Bendeac la „iUmor”, a fost intrebata pe Instagram de catre fanii ei care este adevaratul motiv pentru care comediantul a parasit show-ul.

„De ce nu mai e Bendeac in juriu? Intrebati-l pe el. Practic, nu a mai vrut sa vina, pentru ca l-au deranjat anumite lucruri. A si spus omul cateva sau nu stiu daca a spus. Nu a mai vrut sa vina. Este fiert, a fost fiert sa nu mai vina, efectiv”, a spus Delia pe celebra retea de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare